2777
2789
عنوان

رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 21 پست

بنظرم قسمت ارغواني موهات البته اگه واقعا ارغوانيه چون ارغواني يعني بنفش كمرنگ ولي تو موهات انگار ي رنگ ديگست. يه قهوه اي تيره بزار ترجيحا از تناژ شكلاتي بعد روش مش دربيار روي موهاتو با اسپاتولا يه آمبره ي زيبا ميشه و به روز تر و مدتر هم هست

آنچه كه انجام ميدهي بسيار تاثيرگزارتر است از آنچه كه ميگوئي

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم قسمت ارغواني موهات البته اگه واقعا ارغوانيه چون ارغواني يعني بنفش كمرنگ ولي تو موهات انگار ي رنگ ديگست. يه قهوه اي تيره بزار ترجيحا از تناژ شكلاتي بعد روش مش دربيار روي موهاتو با اسپاتولا يه آمبره ي زيبا ميشه و به روز تر و مدتر هم هست

اره پر رنگشو گذاشتم کیفیت عکس خوب نی

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
تو عكس ب نظر پوست پيازي مياد اگه حالت پوست پيازيه زيباست روش حتما با اسپاتولا مش رنگ پايينه موهاتو درار

اوکی ممنون عزیزم

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....