2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 2208 بازدید | 131 پست
ببین معلم فیزیک  خوبه تازه اگه معلم حرفه ای و کاربلدی باشه تدریس خصوصی هم میتونه به عنوان شغل د ...

منم یه خانم پزشک میشناسم ،با یه مردی که شغل آزاد معمولی داره( تو یه شرکت کار میکنه،البته فوق لیسانس داره) ازدواج کرده،الان یه بچه سه ساله هم دارن،فعلا که خوبن با هم 

البته بگما اینا دوست بودن اول

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین معلم فیزیک  خوبه تازه اگه معلم حرفه ای و کاربلدی باشه تدریس خصوصی هم میتونه به عنوان شغل د ...

یه مورد دیگه هم سراغ داشتم که خانم دکتر با یه معلم ریاضی ازدواج کرد و آنقدر از زندگی و شوهرش راضی بود که نگو و می‌گفت من که تو شیفت هستم همسرم به خونه و بچه میرسه 

یک خانم دکتر دیگه هم اعتقادش این بود که پزشک های مرد خوب نیستن و برای ازدواج مناسب نیستن همش شیفت و پرستارها دور و ورشون و می‌گفت من یه کارمند میخوام آخر هم با یک کارمند ازدواج کرد 

یه مورد دیگه هم سراغ داشتم که خانم دکتر با یه معلم ریاضی ازدواج کرد و آنقدر از زندگی و شوهرش راضی بو ...

حالا تو خودت باید بشینی رو همه اینها فکر کنی ببینی واقعا انتظارت از همسرت و سطح زندگی آینده ات وانتظارت از سطح شغلی همسرت چیه ؟

کلا تاپیک یه جوریه،یه خانم دکتر که دو دل هست با یه معلم ازدواج کنه🙄

عهه گفته پزشکی میخونه 

اوکیه پس من دانشجوی پزشکیم بزار ببینم راس گفته یا نه الان میبینیم اونم دروغ گفته🤣🤣