2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 2208 بازدید | 131 پست
خود پسره نمیگه با خودش چی فکر کرده اومده خواستگاری یه دانشجو پزشکی؟ عاشق شده؟

یاد خواستگارم افتادم 

نمیدونست من معلمم تو خواستگاری فهمید حالا خودش شغلش ازاده گفت تو سطح بالاتر ازمنه من تحمل نمیکنم 😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی می فرمایی  من گفتم بهش میاد مهربونم باشه ولی دو دلم  عاشقشم نیستم ازش خوشم اومده ...

پ ما این حرفارو از کجامون در آوردیم

ببین در کل اگه پسره عاشق شده اومده خاستگاری،قابل توجیهه

اما همینجوری سنتی زیاد قابل هضم نیس

یاد خواستگارم افتادم  نمیدونست من معلمم تو خواستگاری فهمید حالا خودش شغلش ازاده گفت تو سطح بال ...

اوه اون دیگه خیلی عجیب بوده ،عاشق شده بعد بخاطر شغل میگه تحمل نمیکنم🤦🏻‍♀️

شوهر منم نمیدونست من شاغلم،ولی خب خودشم کارمند بود دیگه، ما در حد هم بودیم 

اوه اون دیگه خیلی عجیب بوده ،عاشق شده بعد بخاطر شغل میگه تحمل نمیکنم🤦🏻‍♀️ شوهر منم نمیدونست من شا ...

نه گفت خوشم نمیاد تو صب بری سرکار ومن خواب 

گفت میرم شغل رسمی جور میکنم بعد عقد

اتفاقا خیلی خوشم اومد 

همسطح خوبه عشقتون پایدار 

داداشمم همینو میگه

ببین معلم فیزیک  خوبه تازه اگه معلم حرفه ای و کاربلدی باشه تدریس خصوصی هم میتونه به عنوان شغل دوم حساب کنه  

ولی اگه دانشجوی پزشکی هستی باید ببینی این اختلاف سطح شغلی رو میتونی بپذیری یا نه خوب فکر کن اگه باهاش مشکلی نداری ادامه بده تا آشنا بشین 

من یه خانم دندون پزشک رو می‌شناختم که با یه کارمند معمولی ازدواج کرد بعد ار مدتی با اینکه بعد از چند سال بچه دارشدن واستاده بود توی مقایسه با همکاراش که اونا شوهراشون پزشک بودن و ماشین شاسی بلند و خانه آنچنانی و مطب مخصوص خودشونو و اینا و ایشون شوهرشون که کارمند بود نمیتونست اینا رو فراهم کنه براش آخرش کارش به طلاق کشید شد و بچه هم موند پیش خودش و شوهره بعد یک سال با یه دختر مجردکه سنش هم کمتر از زن اول بود  ازواج کرد