2777
2789
عنوان

افسردگی

145 بازدید | 15 پست

داشتم تاپیکای قبلو میخوندم ی تاپیک دیدم که گفته بود افسردگی باعث شد نزدیک۰۲۵تا کتاب بخونم چندتا زبان یادبگیرم و همچنان اصرار داشت افسرده هست

واقعا درمانش انقدر سخت؟ برام سوال شد مگه میشه کسی با اینهمه معلومات همچنان افسرده باقی بمونه؟

کاربری 1402به بعد دست خودمه☺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم سه ساله به زور سرپام ولی تمام کارام و به بهترین نحو انجام میدم می‌دونی اینایی که افسردگی دارن و تغییری در زندگیشون ایجاد نمیکنن دیگه میبرن فقط مثه ربات کار میکنن نمونه خودم

لایک نکنید
مطمئنی یارو راست می‌گفت افسرده اس والا بعضیا افسرده میشن نسبت به زندگی میبرن  بعد .....

بوده داشته شناخت درمانی میکرده

میگفت تنها کاری ک در طول روز میکرده این بوده خودشو مجاب کن چند صدصفحه کتاب بخونه

تلاششو دوست داشتم ولی اینکه همچنان تاکید داشت افسرده هست برام عجیب بود

عزیزم برای درمان افسردگی هم میتونی از طریق معنوی درمان کنی خودت هم میتونی توسط روانپزشک و دارو درمان ...

ندارم الحمدلله سوال شد برام

منم عجیبه واسم مگه میشه

البته طی چند سال به این تعداد مطالعه رسیده 

برام سختا باورش بالاخره بعد ابن همه مطالعه دیدگاه ادم ب زندگی تعییر میکنه، ساید هم از شدت اگاهی زیاد تودشو افسرده میدونست