2777
2789
عنوان

سرمو زدم ب مبل شوهرمو بیدار کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 67 پست
از برق بکش چرا عصبی میشی😐 سایت عمومیه خانم آیکیو

عصبی میشم چون شما چه در دنیای واقعی چ مجازی چ اینجا ول کن نیستید همه جا مث یه قارچ سمی پیدا میشید من حالم بد بود با حرف شوهرم آروم شدم بقیه هم هم نظر بودن با شما ولی مثل شما با تنفر تایپش نکردن چرا همش میخواین حال یه نفرو بگیرید 

افرین سایت عمومیه هرچی دلمون بخواد تایپیک میزنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عصبی میشم چون شما چه در دنیای واقعی چ مجازی چ اینجا ول کن نیستید همه جا مث یه قارچ سمی پیدا میشید من ...

عزیزم مشخصه عصبی هستی و داری سعی میکنی عصبانیتت رو سر کسی خالی کنی

اوکی اشکالی نداره ولی شما خشم درون داری

با کوچیک ترین حرف فرومیپاشی

حتما درموردش تحقیق کن و سعی کن خودتو اوکی کنی

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.

بنظر من شما رو خودت کار کن  یاد بگیر باعث حال بد کسی نشی❤️

اشکال نداره عزیزم درک میکنم الان حالت اوکی نیست

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.

عصبی میشم چون شما چه در دنیای واقعی چ مجازی چ اینجا ول کن نیستید همه جا مث یه قارچ سمی پیدا میشید من ...

ناراحت نشو عزیزم

این آدما فقط میخوان حالِ بد دیگرانو ببینن

عادت کردن توی این سایت ب غیبت پشت فامیل شوهر و طلاق و طلاق کشی.

اصلا برات مهم نباشه هر چی دوس داری تاپیک بزن ب کامنتای منفی ام جواب نده ک ب قول خودت مثل قارچ سمی همجا هستن.

من ک خیلی ذوق کردم واسه عشقتون و دوس دارم بازم ببینم از اینجور تاپیک ها.

ناراحت نشو عزیزم این آدما فقط میخوان حالِ بد دیگرانو ببینن عادت کردن توی این سایت ب غیبت پشت فامیل ...

عزیزمی❤️مرسی بخاطر قلب پاکت عزیزم😘❤️❤️❤️❤️الهی همیشه خوشبخت  و خوشحال و سلامت باشی از ته دل برات دعا کردم❤️

از برق بکش چرا عصبی میشی😐 سایت عمومیه خانم آیکیو

خب پس هرکسی می‌تونه درهرموردی دوست داره تاپیک بزنه واگر اون تاپیک به مذاقمون خوش نیومد میتونیم بدون ضدحال زدن تاپیک روترک کنیم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز