2777
2789
عنوان

یکی بگه این پسره منظورش کراشه یا با ادبه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا ذات پسرا همینه با دختر مجرد از این کارا زیاد میکنن زیاد تحویل میگرنشون

یعنی کراش نزده؟

💜💜💜💜با افتخار یک آرمی💜💜💜💜 .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
من چرا انقدر خندیدم🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂

😁

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

اداش بوده  بعدم پسرها دختر میبینن جلب توجه میکنن  تو اهمیت نده  فکرتم درگیرش نکن

آقا دیگه پس اصلا شادی نکنم روم کراشه

💜💜💜💜با افتخار یک آرمی💜💜💜💜 .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
من فکر میکنم از روی ادب باشه و یکمی دوست داشتن که شما نخوای زحمت بکشی خودت برداری یا مثلا یکم جلب تو ...

قوربونت برم حق تا ابد گفتی

یه تجربه خودمو بگم بهت

بعضا میبینی واقعا شانسی اینجور شده

من یه بار فکر میکردم طرف بهم علاقه داره دیدم نه بابا زن داره خودش😐

خوشحال بودم چیزی نگفتم حقیقتا😂

اگر دوستت داشته باشه حتماااا بهت میگه

واقعا فکرتو درگیر این چیزا نکن قشنگم

کراش و ادب 

یعنی یکجورایی خود شیرینی

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
حس میکنم ۱۷ سالته

۲۲سالم

کراش و ادب  یعنی یکجورایی خود شیرینی

🤣

یه تجربه خودمو بگم بهت بعضا میبینی واقعا شانسی اینجور شده من یه بار فکر میکردم طرف بهم علاقه داره ...

باشه عزیزم