2777
2789
عنوان

قد مناسب من؟؟؟

139 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من یه دختر ۱۸ ساله هستم و قدم ۱۵۷هستش 

از اینکه قدم کوتاهه ناراحتم واقعا ولی خب دیگه کاریش نمیشه کرد 

بنظرتون اگر در اینده ازدواج کنم باتوجه به این قد خودم کوتاهه باید انتظارم بابتِ قد همسرم چجوری باشه 

یعنی پسری که قدش به قد من بخوره بنظرتون قدش چند سانته😵‍💫 

البته بگم که من دوست ندارم با یه پسر کوتاه قد باشم عل  علی رغم اینکه خودم کوتاهم🥲❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قد و وزن و سن مهم نیست.درکیر ظاهر نشو ملاکا اخلاق و شعور طرف باشه با خانواده باشه

درسته که ظاهر همه چیز نیست اما خب وقتی قرار تمام عمرتو بایک نفر باشی خب باید ظاهرشم مقبولت باشه دیگه🥲 حداقل واسه من در این سن و سال تا حدودی مهمه اما ملاک نیس شاید بعد ها عوض شه نظرم

درسته که ظاهر همه چیز نیست اما خب وقتی قرار تمام عمرتو بایک نفر باشی خب باید ظاهرشم مقبولت باشه دیگه ...

شوهر من ۲۲ سال ازم بزرگ‌تره.طاهرشم معمولیه.قدشم نسبت به قد من معمولیه.ولی ماهه.فرشتس.اخلاقش بیسته.برو دنبال آدم خوش اخلاق

قدش بهت بخوره میتونه نهایتا ۱۶۸_۱۶۹ من ۱۸ سالمه قدم ۱۷۴😂

نه عزیزم شما اگه مطالعه داشته باشین میدونین پسرا طبق مقالات علمی حدودا ۱۵سانت از دختران بیشتر قد میکشن یعنی خود من اگر پسر بودم قدم ۱۵سانت بلند تر بود یعنی۱۷۲ بعد شما میگی نهاایتا ۱۶۸/۹؟ 

درضمن خیلی خوبه که قدتون بلنده اما من قد شما رو نپرسیدم صرفا از افراد اگاه تر نظر خواستم😘❤️

قد اصلا مهم نیست واقعا خودتو درگیر این چیزا نکن

من خودم ۱۶۲ ام شوهرم ۱۹۳ 

اوایل فکر میکردم باید حتما پاشنه بلند بپوشم کنارش راه برم ولی بعدا فهمیدم تنها چیزی که مهم نیست قده 

ادم درستی باشه کنارش خوشبخت باشی و ارامش داشته باشی حالا ۱/۷۰ باشه یا ۲ متر خیلی فرقی نداره

نه عزیزم شما اگه مطالعه داشته باشین میدونین پسرا طبق مقالات علمی حدودا ۱۵سانت از دختران بیشتر قد میک ...

شما میگی چه پسری قدش به من میخوره منم گفتم ۱۶۹😒

More important than loving is how long you love her.؟