2777
2789
اصلا زندگیمو دوست ندارم خدا شاهده ۱۰۰۰ بار میخاستم خودمو بکشم اولش بخاطر مامانم پشیمون شدم بعد که دل ...

ناراحت نباش عزیزم 

من دوست دارم تو نیمیسایت یک اکیپ بشیم هر وقت دلمون گرفت درد و دل کنیم آخه خیلیا اینجا کنار عشقشون هستن وقتی ما براشون از دل خون خودمون تعریف میکنیم میخندن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصن حس گرفته بودم تورو دیدم خوب شدم

هعیی😂 البته یه چندتا حس ششم که رنگ لباسو فصلو درست گفتن بهم گفتن دوست داره ولی رفتارش نمیخونه

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

چی میگی من ۱۳

اها 

چه خوب 

الان یک مشت آدمی که سنشون خیلیی بالاس میان میگن مگه بچه بازیه و فلان نمیدونن 

که بابا ما فکرمون بزرگ شده ولی بچه موندیم همیشه 

تو ذهن خودم یک آدم ۲۸ ساله ام اما 

همه متاسفانه سن شناسنامه حساب میکنن

به من میگن بچه !

یکی از یکی بدتر 

وقتی راجع به این موضوع به مامانم گفتم به من گفت فک کردی میاد تورو بگیره 

در حدی دوستش دارم که شبا قبل خواب به عشق اون میخوابم و به عشق اون از خواب بیدار میشم که شاید امروز دیگه به آرزوم برسم