2777
2789
اون بهت حسی نداره ؟

اخلاقیت نشون میده دارهد

مثلا وقتی در میزدم مامان بزرگم میگفت میگه من درو باز میکنم 

یا مثلا تو حیاط بودم اومدکنارم 

وقتی بدون دمپایی رفته بودم گفت پات زخم میشه 

اما میترسم حتی به من فکر هم نکرده باشه 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخلاقیت نشون میده دارهد مثلا وقتی در میزدم مامان بزرگم میگفت میگه من درو باز میکنم  یا مثلا ت ...

او عزیزم امیدوارم دوست داشته باشه ای کاش منم از کسی خوشم میمد که اونم منو دوس داشته باشه که فعلا روابطم 🚶‍♂️🚶‍♀️🚶 اینجوریه 

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

اخلاقیت نشون میده دارهد مثلا وقتی در میزدم مامان بزرگم میگفت میگه من درو باز میکنم  یا مثلا ت ...

ناراحت نباش باید امتحانش کنی که با توجه به گفته هات امتحانشو پس داده و قبولم شده

او عزیزم امیدوارم دوست داشته باشه ای کاش منم از کسی خوشم میمد که اونم منو دوس داشته باشه که فعلا روا ...

امیدارم به عشقت برسی 

اما شما اگه بدونید فاصله سنیمون چقدر زیاده اما خوب رابطه محمدرضا گلزار و زنش و شهاب حسینی وزنش 

به من انرژی میده

او عزیزم امیدوارم دوست داشته باشه ای کاش منم از کسی خوشم میمد که اونم منو دوس داشته باشه که فعلا روا ...

ملکه من ملکهههه ببخشید که انقد دیر به ملکه بودند رسیدی ملکههههههههه😂

امیدارم به عشقت برسی  اما شما اگه بدونید فاصله سنیمون چقدر زیاده اما خوب رابطه محمدرضا گلزا ...

نگو که اونی که عاشقشم ۱۴ سال ازم بزرگتره وطبق گفته هاش گفته که دوست داره کیس مورد علاقه چهار سال ازش بزرگ‌تر باشه و این منو ناراحت میکنه

امیدارم به عشقت برسی  اما شما اگه بدونید فاصله سنیمون چقدر زیاده اما خوب رابطه محمدرضا گلزا ...

اون باهام خوب رفتار نمیکنه یعنی باهم یه دوباری بحث ریز کردیم حتی یه بار بی دلیل سمت مقابلمو گرفت 😑 منم مجبورم مث خودش باشم نه من رو پیامش ریپ میزنم نه اون رو من بهشم اصلا نگاه نمیکنم 

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی