2777
2789

نه موندن کسی نه رفتن کسی حتی خیانت کردن ناراحتم میکنه اصلا انگار بی حس شدم نسبت به همه چی بی تفاوت شدم نمیدونم این ورژنم خوبه یا نه ولی خیلی یجوریه این حجم از بی تفاوتی خنثی بودن شده شماهم اینجوری بشین حسم به هر اتفاقی که میفته اینه که خب که چی تهش که چی…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که ۲۹سنی نیست .من خودمم ۲۸،۲۹ازدواج کردم، بعد دوستان تازه ۳۷سالگی ازدواج کردن

فقط بحث ازدواج نیس اصلا انگار زندگی بی هدف شده باخودم میگم همه ادما میان میرن همه رهگذرن هیچکی موندنی نیس یا خیانت میکنن اخرش که چی

فقط بحث ازدواج نیس اصلا انگار زندگی بی هدف شده باخودم میگم همه ادما میان میرن همه رهگذرن هیچکی موندن ...

من اینجوری میشم میگذره، گرمی زیاد بخور از،علائم افسردگی هست، تایپیک اخیر منو بخونی خوبه برات، حتی من علی رغم اینکه مذهبی هست به پیدایش عالم گیر داده بودم