2777
2789
عنوان

بچه های تجربی بیایین

107 بازدید | 13 پست

توصیه ای بکنین به منی که میخوام برم تجربی

نهمم

لطفا تو دلمو خالی نکنین که نرو تجربیو اینا 

خودم از همه ی سختی هاش خبر دارم تیزهوشان درس میخونم انقد دهنمونو سرویس کردم که سختی برام عادی شده ولی تلاشمو میکنم

از کی جدی شروع کنم

تابستون نهم به دهم کاری باید انجام بدم؟

هر توصیه ای که خودتون میدونید

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دهم تجربیم  اصلا سخت نیست فقط نسبت به راهنمایی حجمش سنگینه

ممنونم

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
از اولش جدی بخون ، قلمچی بده ، معدلت بالا باشه وگرنه خییییلی سخت میشه این رشته 

یعنی از تابستون نهم به دهم شروع کنم؟

نه حالا اونقدر سنگین برنامم این بود که مثلا فصلای زیست و ریاضی که مهمن رو بخونم که سر کلاس یچیز بارم باشه

عزیزم بیا تجربی فقط درس بخون بهترین رشته قبدل میشی خودت رو با چیزای دیگه درگیر نکن موفق باشی...

خیلیا تو دلمو خالی میکنن

شرایط رشته های دیگرو ندارم 

چون ریاضیو دوست ندارم ولی باهاش کنار میام ولی در حد رشته ریاضی میدونم نیستم

حفظیام خیلییی خوبه ولی درسای انسانیو دوست ندارم

ولی عاشق زیستم

خیلیا تو دلمو خالی میکنن شرایط رشته های دیگرو ندارم  چون ریاضیو دوست ندارم ولی باهاش کنار میا ...

عزیزم اصلا اصلا به حرفشون گوش نکن....

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
یعنی از تابستون نهم به دهم شروع کنم؟ نه حالا اونقدر سنگین برنامم این بود که مثلا فصلای زیست و ریاضی ...

نه از مهر قلمچی رو شروع کن

ریاضیش آسونه 

زیستم فصل اول چیزی نداره 

فصل دوم و چهارم شایدم پنجم برات سخت باشه بقیه فصلا اگه بخونی و تست بزنی به نسبت سه فصلی که گفتم آسون تره

نه از مهر قلمچی رو شروع کن ریاضیش آسونه  زیستم فصل اول چیزی نداره  فصل دوم و چهارم شاید ...

بنظرت کلاس واجبه برم واسه دروس تخصصی؟

یعنی فقط کتاب و آزمونای قلمچی کافی نیس؟

بنظرت کلاس واجبه برم واسه دروس تخصصی؟ یعنی فقط کتاب و آزمونای قلمچی کافی نیس؟

نظر شخصیم اینه کتاب های تستی و کمک آموزشی برای این سطح از کنکوری که برگزار میشه واقعا لازمه در کنار کتاب اصلی

من طبق تجربه ای که دارم بهت پیشنهاد میکنم 

آزمونهای قلمچی رو اول با کتاب کمک درسی و تستی و کتاب اصلی پیش برو ببین ترازت چطوریه بعد مثلا ۳ یا ۴ ماه 

دیدی ترازت افت کرد یا روی یه تراز ثابت موندی یا با توجه به درصد هایی که تو آزمون میگیری 

اون موقع واسه درس هایی که نیاز داری کلاس برو

چون کلاس وقتت رو به شدت میگیره و نمیذاره اون طوری که باید تست بزنی و تحلیل کنی

ولی ممکن مثل من باشی من خودم به شخصه تا کلاس نهم هیچ کلاسی نمی‌رفتم ولی از دهم به بعد فقط با کلاس درسامو می‌فهمیدم و اصلا با کتاب کمک درسی نمیتونستم ترازم رو ببرم بالا و درس ها رو بفهمم

نظر شخصیم اینه کتاب های تستی و کمک آموزشی برای این سطح از کنکوری که برگزار میشه واقعا لازمه در کنار ...

درسته 

من اتفاقا همیشه با کتاب پیش میرم حتی تیزهوشانمم کلاس ثبت نام نکردم..

واقعا ممنونم همین کارو میکنم

مرسی که کمکم کردی