2777
2789
عنوان

رضایت بعد جدایی

324 بازدید | 16 پست

زندگی سختی دارم شوهرم اهل کار نیست دروغگویه دست به زن داره پرحرفه خانوادش مخصوصا مادرش دو به هم زنن... پارسال داشتیم جدا می‌شدیم گول خوردمو برگشتم ولی از اونجایی که خانوادم مخالف این ازدواج بودن و پارسال هم دنبال کارای طلاقم بودن میدونم جدا شم تو خونه پدرمم اوضاعم سخته

چه کنم کسی بوده جدا شه و الان راضی باشه

ببین بنظر من جدا شو بهتره مردی که دست بزن داره میخوای چی بشه ها تا کی صبر کنی شاید نخواد طلاقت هم بده اذیتت کنه من مخصوصا وقتی خانوادهاتون اینجورین بری تموم بشه خیلی بهتره

من خانوادم پشتم بودن و باهاشون زندگی میکنم سه ساله ک اومدم یه دختر دارم خیلیییییی راضیم الهی شکر زندگیم خیلی بهتره . طرفم اعتیاد داشت دیگه خودت بقیه اشو تصور کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خانوادم پشتم بودن و باهاشون زندگی میکنم سه ساله ک اومدم یه دختر دارم خیلیییییی راضیم الهی شکر زند ...

من خانوادم سرکوب میکنن میگن خودت خواستی با حرفاشون تحقیر میکنن میشم آینه دق

ببین بنظر من جدا شو بهتره مردی که دست بزن داره میخوای چی بشه ها تا کی صبر کنی شاید نخواد طلاقت هم بد ...

از بعدش میترسم آخه هیچی برای خودم ندارم گفته مهریه و هیچیم‌نمیده بهم

من خانوادم سرکوب میکنن میگن خودت خواستی با حرفاشون تحقیر میکنن میشم آینه دق

برا منم همین بوده با اینکه ازدواجا اجبار خودشون بود ولی چون ی بار برگشتم میگفتن چرا برگشتی طلاهاتو دادی بهش ولی یمدت بعد عادت میکنن . خانوادت امن ترین ادم زندگیتن حتما پیش شون بمون البته مستقلی خیلی خوبه ها ولی یکم برا امثال منو شما دردسر داره با این اوضاع جامعه

بچه داری؟ من دیدم طلاق گرفتن الان بهترین زندگی دارن

نه آخه یکی از آشنایان شوهرش دست به زن داشت جدا شد برگشت خونه باباش اون روز میگفت انقد جو خونه بده که کاش جدا نمیشدم

برا منم همین بوده با اینکه ازدواجا اجبار خودشون بود ولی چون ی بار برگشتم میگفتن چرا برگشتی طلاهاتو د ...

نه برا من برعکس با ازدواجم مخالف بودن و همیشه سرزنش میکنن

نه آخه یکی از آشنایان شوهرش دست به زن داشت جدا شد برگشت خونه باباش اون روز میگفت انقد جو خونه بده که ...

اگر دوسش داری باهاش حرف بزن ببین درست میشه یا نه اگر نه جدایی بهتره شاید بهترین ها نصیب تو شد 

و خانواده که مهم‌ترینه حمایتت کنن

اگر دوسش داری باهاش حرف بزن ببین درست میشه یا نه اگر نه جدایی بهتره شاید بهترین ها نصیب تو شد  ...

انقد اذیتم کرده که دیگه بهش حسی ندارم... هربار حرف می‌زنیم به من میگه تو اشتباه میکنی خطاها از توجه من خوبم ...فایده نداره الانم فقط دارم زندگیو تحمل میکنم فرسایشی شده

ولی خب اگه طلاق بخوام بگیرم باید همه چیزو ببخشم از خودمم هیچی ندارم