2777
2789

من کوردم 

اخیرا دانشگاه تبریز قبول شدم

اخلاق هم کلاسیام باهام بده

شوخیای ملیتی زیاد میکنن

اغلب تورکی حرف میزنن اصن نمیفهمم چی میگن

تو خوابگاه یکی از هم اتاقیام به شدت فضول و قتنه گرهو رو مقزمه

در عرض ۷ ماه از یه دختر سرزنده تبدیل به یه دختر افسرده درونگرا شدم که ارتباط برقرار کردنم خیلی ضعیف شده

چیکار کنم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای انتقالی اقدام کن یا اگه میتونی خونه بگیر، یا خوابگاهتو عوض کن.

توانایی خونه گرفتن نداریم میخوام اتاقو عوض کنم ولی میترسم هم اتاقیام ترک باشن سر نفهیمدن زبون اونام اذیت شم 

نمیخوام از یه دانشگاه رنک یک برم دانشگاه شهر خودمون که رنک ۳عه

خب پس تحمل کن ترم چندی چند تا دوست غیر ترک پیدا کن باهاشون هم اتاقی شو گلم سخته ولی تموم میشه منم گذروندم تازه کن شهر خودمونم اذیت میشم بخدا همه جا همینن

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

ببخشید اینو میگم....ولی چرا ترک های تبریز اینجورین...یک سال هس که فهمیدم....اصلا با غریبه جور نیستن.....حتی با کسی که از یک زبان دیگره ترکی حرف میزنن..نژاد پرست هستن..پبیشتر با کردها لجن ..........اینا رو از همین نی نی سایت.. اینستا.. چند برنامه دیگر فهمیدم خود ترک ها میگفتن........من اصلا شمال غرب کشور نیامدم..یه کمی شوکه شدم که این اخلاق دارن.......راسته واقعاً 

تازه ترم ۲ام واقعا سخته انتظار همچین برخوردیو اصلن نداشتم هرچی سعی میکنم اوکی شم بگذرم از کنارش عا ...

عریزم من آرزوم بود کرد باشم در مورد شهر تبریز تو برو اینستا ببین چیا میگن ۷یلب آدمای نچسب مغرور نژاد پرستی  هستن برعکس کرد ها ک خیلی مهربونن این یه واقعیت هست . تو هم بع دل نگیر گلم درس بخون و موفق شو و وارد حاشیه نشو اصلا انگار وجود خارجی ندارن ولی بی زبون نباش هر حرفی بهت زدن جوابشون محترمانه بده 

ببخشید اینو میگم....ولی چرا ترک های تبریز اینجورین...یک سال هس که فهمیدم....اصلا با غریبه جور نیستن. ...

بله راسته دوستم اونجا دانشجو ارشد بود خون گریه میکرد تازه این بنده خدا مشهدی بود اصلا کرد نبود اونقد میگفت نژاد پرستن سرکلاس اساتید حتی ترکی حرف میزنن و ترجمه نمیکنن ک تو بفهمی چی میگن 

عریزم من آرزوم بود کرد باشم در مورد شهر تبریز تو برو اینستا ببین چیا میگن ۷یلب آدمای نچسب مغرور نژاد ...

اره دیقیا میخوام همینکارو انجام بدم

راجب جواب دادن بهشونم میگن بدتر لج میکنن

ارتباطمو خیلی کم کردم باهاشون نمیخوام بیشتر از این روم تاثیر بزاره

اره دیقیا میخوام همینکارو انجام بدم راجب جواب دادن بهشونم میگن بدتر لج میکنن ارتباطمو خیلی کم کردم ...

پس ولشون کن اصلا انگار نیستن چند تا دوست غیر ترک پیدا کن حتی میتونه هم رشته لت نباشن باهاشون خوابگاه بگیز اگر کرد پیدا کردی ک چ بهتر