rouhieh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 8408 عنوان مامانم گفت 46 بازدید | 3 پست مامانم گفت حس مادرانه ندارمناراحت شم؟ شما بودین ناراحت میشدین؟ 1403/01/07 | 23:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حصاردل عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 729 روح همه خسته است خودتو ناراحت نکن من ازربچگی به باد ندارم مادرم ماچم کرده باشه تو حالا تو جوانی بک حرفی بهت زده . البته ماچ کردنی هم نبودیم. من نمیگم حرف درستی زده ولی تو سنی که هستی مادرت که شرایط تو رو نداشته .
rouhieh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 8408 روح همه خسته است خودتو ناراحت نکن من ازربچگی به باد ندارم مادرم ماچم کرده باشه تو حالا تو جوان ... البته من بعدش کلی گریه کردم ولی بخاطر یچیز دیگه ناراحت بودم و ربطی به حرف مامانم نداشتبعد مامانم فک کرد من از حرفش ناراحت شدم و اومد بهم گفت منظورمو بد برداشت کردی منظورم این بود که شما منو دوس ندارین😐
حصاردل عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 729 البته من بعدش کلی گریه کردم ولی بخاطر یچیز دیگه ناراحت بودم و ربطی به حرف مامانم نداشت بعد مامانم ف ... یهرلحطه دلم برای حرف اخرش سوخت یه ماچش بکن .من ۱۴ ساله مادرم و ندیدم بخاطر تهمت دزدی که به خانمم زد .