2777
2789

اگر دکتر خوب میشناسید بگید .نمی دونم از دست این جوش زدنام چیکار کنم به خدا من اصلا زیاد چیزای شیرین و فست فود نمی خورم غذاهای روغنی زیاد نمی خورم خیلی مراعات می کنم ولی بازم جوش میزنم.یکی دوسال پیش سونو دادم کیست اینا نداشتم اصلا دلیل جوشامو نمی فهمم.

بهمن رفتم سه و خورده ای خرج کردم برای ی جلسه درمان که فک کنم اسم تکنیکش پکینگ اپ بود انجام دادم تو اینستا دیدم اونم زیاد تاثیر نداشت🤦روتین کلی خرج کردم خریدم اما بازم جوش میزنم.واقعا خوشبحال کسایی که جوش نمیزنن.زیاد نیستا ولی میزنه همون تعداد کمم🤦موندم چه کنم دیگه🤦

کبدت اوکیه؟  من به گرمیجات خیلیواکنشنشون میده پوستم

نمی خورم اخه زیاد گرمیجات همش در حال اب لیمو خوردن و سرکه سیب خوردنم.باید برم ی ازمایش انزیمای کبدیم بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح ب صبح خاکشیر بخور  اب رو اتیش برامن‌که خیلی تاثیر داشت من تا سی و‌دو سالگی جوشی بود صورتم

اره باید دوباره شروع کنم اینو بخورم ی مدت میخوردم همه جوشام رفته بود

من هم لیزر مو زائد رفتم کم شد 

هم صابون گلنار استفاده میکنم جوش نمیزنم یا بزنم خشک میشه 😶😶

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
من هم لیزر مو زائد رفتم کم شد  هم صابون گلنار استفاده میکنم جوش نمیزنم یا بزنم خشک میشه 😶😶

اخه خداروشکر من خیلی کم موام😂صورتم پرزه همش.چند ماه ی بار فقط شیو می کنم کلا