2777
2789
عنوان

عکس😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3369 بازدید | 113 پست
ممنونم‌مهربونم از نظر من بله ، البته هرکسی با دیدگاه و معیارهای خودش نظر میده،برای من و همسرم‌حوب ب ...

مثلا چه اخلاقایی دارن؟ من حس میکنم اروپا باهام سازگار نیست از جای مرطوب و بارونی بدم میاد  عاشق افتابم. مهاجرت خیلی سخته از نظرم

😍😋قربونت 

خدانکنه خانوم گلم 🥰🥰🥰 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا چه اخلاقایی دارن؟ من حس میکنم اروپا باهام سازگار نیست از جای مرطوب و بارونی بدم میاد  عاشق ...

المانی ها منظم و وقت شناس، زیادی رُک، یکم سرد، حریم شخصی واسشون خیلی مهمه

عاشق غذا و نوشیدنی،‌کلی مراسم سنتی و جشن دارن 

عاشق سفر 

و......

آب و هوای اکثرا بارونی و زمستون خیلی سرد 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اون یک سال تنها چکار میکردی؟ شاید سوال مسخره ای باشه خیلی برام سواله.  خصوصا روز اول.  وقت ...

روز اول رفتم دانشگاه و کارهای ثبت نام و انجام دادم، از قبل هتل گرفته بودم و دو هفته ای دنبال خونه گشتم، خونه اجاره کردم و .......

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

روز اول رفتم دانشگاه و کارهای ثبت نام و انجام دادم، از قبل هتل گرفته بودم و دو هفته ای دنبال خونه گش ...

تلخ نبود جابه جایی قاره ای؟😂  مسلط نبودن به زبونشون. یه ترس و استرس خاص منظورمه؟ که آیا کار درستی کردم؟ کاش همونجا ایران پیش خانوادم بودم

تلخ نبود جابه جایی قاره ای؟😂  مسلط نبودن به زبونشون. یه ترس و استرس خاص منظورمه؟ که آیا کار در ...

همه‌ اینا بود، مخصوصا اون لحظه ای که سوار هواپیما شدم، ولی خب تصمیمی بود که با همسرم گرفته بودیم و چندین سال واسش تلاش‌کرده بودیم. واقعا واسم‌سخت بود 

المانی ها منظم و وقت شناس، زیادی رُک، یکم سرد، حریم شخصی واسشون خیلی مهمه عاشق غذا و نوشیدنی،‌کلی م ...

ازین اب هوا که گفتی شدیدا متنفرم.  انشالله موفق بشی و به اهدافت برسی گلم. اره از فیلما متوجه اخلاق المانی ها و کلا خارجی ها شدم.  یکم فضولی تو کارشون کنی.  برمیگردن با اخم میگن وات. ینی به توچه.  یامنظورت چیه😂😑خیلی سخته واقعا.  تو یه زن قوی هستی ازنظرم

ازین اب هوا که گفتی شدیدا متنفرم.  انشالله موفق بشی و به اهدافت برسی گلم. اره از فیلما متوجه اخ ...

ممنونم لطف دارید😍

الان چند وقت به چند وقت میرید سر بزنید خانواده هاتون؟ 

سالی یکبار 

ازین اب هوا که گفتی شدیدا متنفرم.  انشالله موفق بشی و به اهدافت برسی گلم. اره از فیلما متوجه اخ ...

به نظرم این اخلاق ایرانی ها که یکم طبق عرف مودب هستن و تعارف میکنن خیلی بهتره تا المانی های سرد😕چرا امریکا نرفتی؟ اب هوای امریکا خیلی گرم و خوبه ولی خیلی خیلی دوره😂

منث ب فرزند خاندگی قبول نمیکنی؟ 😂😐

😂😂 داداشمم همیشه اینو میگه😁 میگه‌قول میدم هیچی‌ نخوام یه گوشه ساکت میشینم🤣🤣