2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون همه چی اشغاله سرطان خیلی زیاد شده 

ما توان خرید روغن گیاهی سالم نداریم 

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
من نمیدونم چیکار کنم پسرم فقط همینچیزارو دوست داره اصلا غذاهای برنجی یا چیزای دیگه رونمیخوره خیلی هن ...

خب اون از کجا میدونه سوسیش خوشمزست دادین بهش ک فهمیده خوشمزست. بعضی چیزارو ب بچه نباید داد اصلا ک مزشو نفهمه

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

روغن کنجد برای سرخ کردن

انواع سالاد که به جای سس مایونز از سرکه بالزامیک و روغن زیتون و ادویه استفاده کنی 

سینه مرغ و سبزیجات بخارپز

ماش پلو 

عدس پلو 

دال عدس 

حتی پیتزا و لازانیا هم میشه با پنیرپیتزا کم چرب و داخل ایرفرایر درست کرد 

مشکل اینکه سالم خوری هم گرونه و هم زمان بر 

خدایا شکرت❤️

من نمیدونم چیکار کنم پسرم فقط همینچیزارو دوست داره اصلا غذاهای برنجی یا چیزای دیگه رونمیخوره خیلی هن ...

اصلا به بچه سوسیس و کالباس نده . معلوم نیست چی هست داخلش . والا هر روز خبرا رو می‌شنوم شوکه میشم . من حتی همبرگر و کباب لقمه و فلافل آماده هم از بیرون نمی‌گیرم. سینه مرغ رو چرخ کن برای پسرت خیلی هم خوشمزه میشه یا کوکو سیب زمینی و اینا 

خب اون از کجا میدونه سوسیش خوشمزست دادین بهش ک فهمیده خوشمزست. بعضی چیزارو ب بچه نباید داد اصلا ک مز ...

اصلا هم خوشمزه نیس بوش حال ادم بد میکنه😑

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈

باور کنید اگر این دانشمندا ب جای درمان سرطان  کاری میکردن ک مواد غذایی سالم تر میبود دردسرش کمتر بود. میدونید تقاضا زیاده مثل قبل نمیشه سالم خوری کرد. مثلا روغن محلی استفاده کرد. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

ما غذاهامون نود درصد پخته است و سرخ کردنی نداریم

اگرم سرخکردنی باشه با ی قاشق دوقاشق روغن ارده کنجد هست

شما میتونی سوسیس کالباس خودت درست کنی 

ولی درکل قیمتش خیلی بالامیره چون مجبوری ازگوشت و مرغ واقعی و مواد باکیفیت استفاده کنی

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /