2777
2789
عنوان

حرکات جنین کمک

469 بازدید | 37 پست

از اولش که حس کردم حرکاتش دوره ای بود.هشت نه روزه زیاد شش هفت روز خیلی کم.اوایل میگفتم زوده منظم شه اما الان نگرانم خیلی.بعد ده دوازده روز تکون خوب دوباره دو روزه ارومه

خدای مهربون من بهترین رو برام رقم بزن.همونطور که تا حالا بهترین ها رو بهم دادی.بابت همه چیز شکر.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا هفته پیش دکتر بودم سونو هم خوب بود.اما همیشه چندروز بعد ویزیتم اروم میشه

خدای مهربون من بهترین رو برام رقم بزن.همونطور که تا حالا بهترین ها رو بهم دادی.بابت همه چیز شکر.

اگر به نظرت خیلی آرومه برو یه ان اس تی کنن برات خیالت راحت شه..

ولی برای من هم پیش اومده .حتی یروز هایی صبح تا شب اصلا تکون نخورده .بدو بدو رفتم ان اس تی همه چیش خوب بوده .بد به دلت راه نده برو صدای قلبش و گوش بده آروم بشی.

اینبار از دکتر پرسیدم که این اینجوریه نمیدونم شاید درست نفهمید چی میگم.گفت اگه چندساعت تکون نخوره برو بیمارستان

نه اصلا نگران نباش طبيعيه منم همينطور بودم

چند روز خيلى وول ميخورد چند روزم حركاتش خيلى ملايم بود

مهم اينه كه حركت داره حالا چه محكم چه اروم

هفته هاى اخر انقد لگد بزنه كه سوراخ بشى  

مادرم را هیچوقت ندیدم که پرواز کند ؛ زیرا به پایش من را بسته بود ؛ پدرم را و همه ی زندگیش را …
اینبار از دکتر پرسیدم که این اینجوریه نمیدونم شاید درست نفهمید چی میگم.گفت اگه چندساعت تکون نخوره برو بیمارستان

نگران نباش عزيزم فكراى منفى ام نكن

دكترت درست متوجه شده و درست گفته

مادرم را هیچوقت ندیدم که پرواز کند ؛ زیرا به پایش من را بسته بود ؛ پدرم را و همه ی زندگیش را …