2789

بیماری روحی و عصبی اگر درمان نشه میتونه یک طایفه رو از هم بپاشونه

یکی از اشناهای ما بیماری عصبی داره.  خانمش طلاق گرفته،  چهارتا بچه آواره شدن.  الانم که وبال گردن عروسشه هرروز به عروسش گیر میده بیا تو بغل منم بخواب.  داره زندگی پسرشو از هم میپاشونه.  بردنش بستریش کنن فرار کرده.  خانه سالمندانم هزینش زیاده نمیتونن بپردازن خلاصه الان حدودسی ساله داره یک طایفه رو ازار میده. از زنو بچه و  عروس گرفته تا خواهر و برادر و پدرو مادرش وقتی زنده بودن. 

نمیدونم چیه ولی هرچی هست خیلی بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیماری روحی و عصبی اگر درمان نشه میتونه یک طایفه رو از هم بپاشونه یکی از اشناهای ما بیماری عصبی دار ...

بدبختی فقط نداشتن خانواده حمایتگره که هواتو ندارن و پیگیری نیستن

بدبختی فقط نداشتن خانواده حمایتگره که هواتو ندارن و پیگیری نیستن

اره.  خانوادهی بد آدمو نابودمیکنه.  همین اقا مادرش شخصی بودکه کاملا بین بچه هاش فرق میذاشت.  ببین اونپسرش که پولدار بود میرفت خونش همیشه ژیگو و مرغ ومسما و چند نوع غذا این پسرش که مریض بوذ یا پسر دیگش که از نظر مالی ضعیفتر بود هروقت میرفتن عدس پلو و ماکارونی و کشک.  اونم خیلی کم اندازه بخورو نمیر هرکس یک کفگیر گیرش بیاد. 

من ازنزدیک یک مدت با پیرزنه زندگی کردم وحشتناک بودرفتاراش.  هرچند به من بواسطه ی بابام و اینکه از نظرماای فقیر نبودیم خیلی محبت میکرد وایواقعا فرق گذاشتناش چندش بود