2821
2789

هیچی به خودت نگیر،بذار ببین خودش کی پیام میده و حرفش چیه....تازه دوهفته ست خیلی خودتو مشتاق نشون نده

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیر سرش استاد دانشگاه بود و ادعای فهم و شعور میکرد

همینا که ادعا دارن بدترن عزیزم

هزارجور از این خواستکارا برام اومده به این نتیجه رسیدم اونایی که بافرهنگو بااصالتو با شخصیت ترن و مقیدهستن، ابدا بویی از انسانیت نبردن و فقطو فصط ادعا دارن و هیچییییییییییییییی حالیشون نیست   هیچیا بخدا شعور ندارن

تکبر با انسان چیکارا که نمیکنه