2777
2789
عنوان

تجویز اشتباه لوتیروکسین

996 بازدید | 11 پست
لوتیروکسین اگه بخوریم چون هورمونیه ایا باعث سرطان سینه میشه چرا یکی ازفامیلامون اینطوری شده
تی اس اچ بالا وتی 3وتی 4نرمال نیازبه مصرف لوتیروکسین داره؟؟؟؟؟؟؟؟/
نهههههههههههههههههههههههههههه
یاسمین جان لاووتیروکسین دارو نیست خوئ هورمونه تیروئیده عزیزم و بهتین کنترل کننده تیروئید کم کار پرکار و هرچی به تیروئید ربط داره همینه هیچ ربطی به سرطان ندارهههههههههههههههه من خودم 12 ساله دارم هر روز میخورم اندازش بسته به مقدار آزمایشه که دکتر تشخیص میده اما درمانش همینه لاووتیروکسین که اصلن دارو نیست خود تیروئیدههههههههههه خیلی هم خوبه
CafeMom Tickers

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام یاسمین و هیجان جان
من الان 3 ماهه که لیتروکسین مصرف میکنم و وزن کم کردم
ماه دیگه میخوام اقدام کنم واسه بارداری به نظر شما مشکلی نداره؟؟/
یاسمین جان فکر نمیکنم این قرص ربطی به سرطان داشته باشه
پرستو جان نه هیچ مشکلی نیست. فقط بدون کمکاری اگه کنترل نشده باشه اثر خیلی خیلی بدی روی جنین می ذاره. حنما قرصتو ادامه بده و به محض اینکه فهمیدی بارداری دوباره برو پیش دکترت که کامل تحت نظر باشی. گاهی تو دوره بارداری حتی دوز دارو رو بالا می برند.
ربطی نداره یاسمین جان. فقط کمبود هورمونمونو جبران میکنه... شاید اگه فقط TSH بالا باشه و دارو نخوریم مهم نباشه ولی دکترم گفت بتدریج کم کاریش زیادتر میشه. بخصوص با TSH بالا نمیشه حامله شد
پرستو جان به بارداری ربطی نداره فقط باید حتما تحت نظر پزشک باشی تا اگه لازم شد دوز دارو تغییر کنه وگرنه کسی که لاووتیروکسین رو مصرف میکنه نباید نگران بارداری باشه چون هورمونش تنظیم میشه ولی ممکنه بارداری یکم بالا پایین ببره که دکتر با کم و زیاد کردن قرص مهارش میکنه اصلن جای نگرانی نیست من سالهاست در خصوص تیروئید تجربه دارم خیالت راحت باشه
CafeMom Tickers