2777
2789
عنوان

ازدست شوهرم😬😬

318 بازدید | 12 پست

شوهرم خیلی عوضیه دوس داره مارو مهمونی دعوت کنن یا عیدی بدن یا کادو تولد خوب بدن ولی خودش درعوض کاری نکنه هم فامیل خودش هم فامیل من الان تمام فامیل های من دعوت کردن میگم ماهم دعوتشون کنیم از دیروز قهر کرده وگفته من هیچی نمیخرم منم مجبور شدم تمام پس اندازم خرج کردم😣😣خیلی عوضیه جلو مهمان هام همش میگه چخبرته اینهمه غذا درست کردی دوست داره فقط گیرنده باشه

این بار که گذشت از سریای بعد عیدیارو نگه دار بخودشون عیدی بده و شام نهار نرو حتی اگه دعوت کردن و بشوهرت هم حتما دلیلش رو یگو حتی به مادرش هم بگو 

لایک کردم که بدونی خوندم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بار که گذشت از سریای بعد عیدیارو نگه دار بخودشون عیدی بده و شام نهار نرو حتی اگه دعوت کردن و بشو ...

امسال همین تصمیم داشتم میخواستم عیدی بچه هارو نگه دارم برگردونم به بچه های خودشون مردک عوضی گرفت عیدی بچه هارو خرج کرد دست من گزاشت توحنا 😑

ادم خسیس ادم بد دل  ادم هیز اینا هیچوقت خوب نمیشن  پیرت میکنن

اوهوم😭😭باورکن تمام پس اندازم خرج مهمونی پس فردا کردم بازم خیلی چیزا کمه ولی حاضر نیست حتی یه نون بربری بخره

اوهوم😭😭باورکن تمام پس اندازم خرج مهمونی پس فردا کردم بازم خیلی چیزا کمه ولی حاضر نیست حتی یه نون ب ...

جلو جمع بگو

خداروشکرر من خودم توان دارم پول دارم تونستم مهمونی بگیرم

ماشالا شوهرممم که اصلا هیچی 

ضایعش کن

مخصوصا اگر واسه توام خسیسه 

جلو جمع بگو خداروشکرر من خودم توان دارم پول دارم تونستم مهمونی بگیرم ماشالا شوهرممم که اصلا هیچی&n ...

خیلی خسیسه امروز رفتم خرید داره ازصبح مسخره ام میکنه فحشم میده فحش پدر مادر میده اگه این حرف جلو مهمون ها بزنم مطمعنم به اوناهم جلو روشون فحش میده خیلی بی آبرو هم هست شوهرم پیر شدم بخدا😣😣کاش خدا به زمین گرم بزنتش

مهمونای پس فردا طرف خودت یا اون

طرف من خونم کوچیکه قرارشده فرداشبش هم اونارو دعوت کنیم ولی بازهم همین برنامه هست شوهرمن دوست داره فقط بره بخوره وهیچ عوضی نده