2777
2789
عنوان

سوختگی با روغن

86 بازدید | 6 پست

یکم روغن پاشید رو دوتا انگشتم تاول زده و انگار ترکیده تاولش پوستش کنده شده یکم و خیلی میسوزه چیکار کنم.یخ میذارم روش دردش اروم میشه.کی از درد میفته🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رو‌این مدل سوختنی ها نمی‌آید یخ‌بزارید

پماد سوختگی نداری؟اگع نداری شربت دیفن هیدرامین‌شنیدم رو‌سوختگی‌درجا بریزید خوبه

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
لحظه اول باید نمک بپاشید روش که التهابی کم شده یخ خوب نیست پماد یا خمیر دندون روش بگذارید

هردو رو امتحان کردم موقع سوختگی خیلی بده.بدتر میکنن

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

پماد الفا بزن تا اون تاول ها تازن و پوست میدن همینه مادر من چهار انگشتش همزمان سوخت تا چهل شب بعد سوختگی پماد الفا زد اما دستش تو اب نبود خوب شد

زمان ثابت کرده همتونو...