2777
2789
عنوان

یه سوال

81 بازدید | 10 پست

بچها کسی ک عفونت زرد سبز داره بعد از شوهرش مطمئنه ک ایچ پی وی ندارع و ینی شوهره باکسی جز زنه نبوده و زنه باکسی دیگه ای غیر از شوهرش نبوده ممکنه زنه ایچ پی وی داشته باشه؟ فق بخاطر عفونت رحم /واژن 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خییییلی احتمالش کمه اما من شنیدم ممکنه از حوله الوده و ارایشگاه الوده از طریق اپیلاسیون هم واگیر داش ...

اخه من ن اپلاسیون میرم ن استخر ارایشگاه هم با حوله خودم ینی ممکنه کسی ک عفونت داشته باشه خود ب خود تبدیل ب اچ پی وی بشه؟

اخه من ن اپلاسیون میرم ن استخر ارایشگاه هم با حوله خودم ینی ممکنه کسی ک عفونت داشته باشه خود ب خود ت ...

نه امکانش نیست . اچ پی وی یه ویروسه که فقط کسایی که شریک جنسی دارن و شریک جنسیشون این بیماریو داره مبتلا میشن

الهی به امید خودت...  

اگه فقط ترشح داری که مال عفونتع .چه ربطی ب زگیل داره،؟؟ 

برو دکتر دارو میده،

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔