2777
2789

سلام

من دانشجوم و ۲۴  سالمه

طرح اجباری دارم كه باید برم از تیر ماه سال آینده هم كنكور دارم

و اینكه چند سالی هست قرص ضد افسردگی مصرف میكنم

۱ ساله ازدواج كردم

مدتیه به شدددددددت دلم بچه میخواد خیلی زیاد

ولی میترسم... اینكه نتونم بهش برسم اینكه نكنه افسردگی و قرصش كار دستم بده

اینكه نكنه پشیمون بشم

از طرفی هم میترسم كه این حس شدید علاقه به بچه چند سال دیگه از بین بره

و اینكه تنبلی تخمدانم دارم

واقعا گیجم و دلم میخواد از شدت سردرگمی گریه كنم

میشه بگین چیكار كنم خانوما

سلام.وقتی باردار بشی ناخودآگاه زندگیت دگرگون میشه.

دوست منم بعد فوت مادرش دچار افسردگی شدید شد.در حد مرگ بود.رفت پیش مشاور و مشاور گفت که باردار بشه.

اونم دانشجو بود و شرایط مناسبی نداشت.به اصرار همسرش چند ماه اقدام کردن..یادش به خیر تو دانشگاه بیبی چک زد...هیچ وقت دستای لرزونش رو یادم نمیره.یه آن گفتم چه اشتباهی کرد.بیچاره بچش.

ولی زهی خیال باطل...کل زندگیش تغییر کرد.دیگهاز افسردگی خبری نبود.خداروشکر

الانم دخترش یک سال و نیمشه..

خدایا هیچ وقت دست من و همسرم و نینیمون رو رها نکن..میشه برای سلامتی نینیمون صلوات بفرستی؟؟ سپاس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم تنبلی تخمدان دارم..تنبلیم در حدی بود گه دو ماه در میون به زور قرص پری میشدم.

مهر پری شدم و آبان نشد و آذر با قرص پری شدم.اقدام کردم.دی پری نشدم و بهمن با قرص پری شدم.دوباره اقدام و اسفند پری نشدم‌.بیبی هام منفی بود.بخاطر همین پروژسترون خوردم تا پری بشم که نشد.

دوهفته پیش فهمیدم باردارم.الان ده هفته و چهار روزمه.دکترم میگه خیلی خوش شانسی که الان باردار شدی.

راستم میگه.آدمای سالم به این زودی باردار نمیشن.

تاپیک مامان اقدامی های مهربون رو جستجو کن و پیام ها رو بخوون . بعضیا سالمن هم خودشون و هم همسرشون ولی بعد یک سال اقدام مداوم خبری از بچه نیست.تازه سنشون هم از من و شما کمتره.

بازم خودت صلاحت رو بهتر می دونی

خدایا هیچ وقت دست من و همسرم و نینیمون رو رها نکن..میشه برای سلامتی نینیمون صلوات بفرستی؟؟ سپاس

اگه تنبلی داری زودتر اقدام کنی بهتره معلوم نیست چند ماه بکشه تا باردار بشی

امام صادق (ع): هرکس مومنی را برانجام دادن گناهی سرزنش کند ، نمی میرد تا ان که خود ان گناه را مرتکب شود