2777
2789
عنوان

ترک دروغ...🪴

143 بازدید | 11 پست

خانمایی که تونستیدگناه دروغوترک کنید...

برام بگیدچطورموفق شدید؟🤔

من اینطوریه که فقط نهایتاچندساعت می تونم خودمونگهدارم چیکارکنم؟😓

اگرکسی می تونه کلا بهم کمک کنه تابتونم دروغوبزارم کنارلطفادرخواست بده🙂

اگرنظریم داریدبگید☺️

اگرکسی می تونه کاملابهم کمک کنه لطفادرخواست بده🙂

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

زبونتو داغ کن 😑

شماخودتون امتحان کردید؟

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با دروغگویی، شخصیت خودتو‌نابود میکنی برات ارزش قائل نمیشن

دروغگویم دراین حدنیست

مثلا گاهی فعلهارولشتباه میگم رفتم به جای میرم

یاب شوخی

دروغگویم دراین حدنیست مثلا گاهی فعلهارولشتباه میگم رفتم به جای میرم یاب شوخی

متوجه نشدم من🙂یعنی سهوا و ناخواسته گاهی کلمات رو اشتباه ادا میکنید؟

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

متوجه نشدم من🙂یعنی سهوا و ناخواسته گاهی کلمات رو اشتباه ادا میکنید؟

بله

بله

خب همون لحظه که این اشتباه رو میکنید اصلاح کنید حرفتون رو.

با اینکار آروم آروم تسلط روی افکار و کلامتون پیدا میکنید🥹🌹

شما که عمدا دروغ نمیگید به دیگران.میگید؟ یعنی قصدتون دروغ گفتن نیست و فقط سهوی توی صحبت هاتون بعضی کلمات رو اشتباه بیان میکنید.درواقع مشکل از نحوه بیانتون هست نه اینکه قصد دروغ گفتن داشته باشید.درست متوجه شدم؟؟

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

خب همون لحظه که این اشتباه رو میکنید اصلاح کنید حرفتون رو. با اینکار آروم آروم تسلط روی افکار و کلا ...

بله..

همون لحظه درستش می کنم بیشتراوقات ولی هب آبی که ریخته شده نمیشه برگردون..😔

اگر قصد دروغ گفتن نداری و مشکل در بیانت داری عذاب وجدان نداشته باش و با تمرین و تلاش آروم آروم حلش کن.چی میشه که حرفی رو میزنی که نمیخوای؟؟یعنی اصلا حواست نیست و مفاهیم رو جور دیگه ای بیان میکنی؟یا تو شرایطی قرار میگیری که بر اثر شرم از چیزی و یا اعتماد به نفس پایین واقعیت رو متفاوت بیان میکنی؟

اگر قصد دروغ گفتن نداری و مشکل در بیانت داری عذاب وجدان نداشته باش و با تمرین و تلاش آروم آروم حلش ک ...

تایادمه به خاطرمشکل دررساندن مفاهیم واستفاده ازکلمات مناسب 

تایادمه به خاطرمشکل دررساندن مفاهیم واستفاده ازکلمات مناسب 

با کمی تلاش و تمرین این مشکل حل میشه.تمرکزت رو تقویت کن و قبل از صحبت کردن مکث کن و با ارامش بیان کن حرفتو .هربار منظورت رو اشتباه رسوندی همون لحظه درستش رو بگو .نگران نباش حلش میکنی