2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

113 بازدید | 5 پست

اولین گریه۱۴۰۳…

عشقم گیر داد بریم بیرون منم نرفتم چون دیگه خسته شدم از بس به خانواده دروغ گفتم 

گف بگو با دوستام میرم بازار 

‌ولی من کی وسط عید رفتم بازار ک باور کنن😭دلم گرفته سرما خوردم سرم درد میکنه/ضربان قلبم یهویی میره بالا/ دردای پریودی دارم 

دیگه خسته شدم 

خوشبحال اونایی ک بدون سوال و جواب خانواده میرن بیرون ولی من دروغام خیلی تابلوعه تو روزای عادی ۲بار با دوستام میرفتم بیرون شاید باور میکردن

ولی الان شک میکنن میخوام بخوابم 

خیلی ناراحتم با اینکه۵/۶ ساله باهمیم ولی بخاطر ی بیرون رفتن ۱۰ کیلو لاغر میکنم از استرس

شهرمونم خیلی کوچیکه بخاطر اون خانوادم رو بیرون رفتن حساسن

دلم شدید گرفته

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂

بیا دوستمون ختم صلوات گذاشتن به نیت امام حسن ، کمک کنیم تموم شده خودمون هم حاجت روا شیم.

لینک رو سایت نمی‌ذاره بذارم.

اسم استارتر رو میگم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیا دوستمون ختم صلوات گذاشتن به نیت امام حسن ، کمک کنیم تموم شده خودمون هم حاجت روا شیم. لینک رو سا ...

@43189parisa  

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

خانواده را فدای عشقی که سرانجامش معلوم نیست نکن. 

عشقت اگه عرضه داشت بعد 6 سال پا پیش گذاشته بود و اینقدر تو رو اذیت نمی کرد یا حداقل شرایط تو و دل نگرانی خانواده ات را درک می کرد. 

اگه خواهر خودش می خواست مدام با دوست پسرش بره بیرون بهش اجازه می داد؟؟؟ 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘