2777
2789
عنوان

لاغر میشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 29 پست
اگه میتونستی رژیم ترک نهار بگیری تویه ماه ۴کیلو کم میکردی

الان که رمضان هست ناهار نمی‌خورم 

سحر و افطار و کم 

حالا هم که پریودم سعی میکنم صبحانه و شام بخورم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
نون باغذای مثل برنج وماکارونی وحذف کن مهم ترازهمه به زبان ساده همین طورکه وقت میزاری واسه خودرن مثلا ...

منظورت اجابت مزاج هست؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

الان که رمضان هست ناهار نمی‌خورم  سحر و افطار و کم  حالا هم که پریودم سعی میکنم صبحانه و ...

برو تاپیک اول من توضیح دادم درموردش من باهاش تو ۳ماه ۱۲کیلو کم کردم بدون بازگشت الان هم نهارمم میخورم

تو یه سال همه چیز میخورم برنج و شیرینی رو کم کردم حجم غذام رو نسبت به قبل کم گردم 

خیلیم عالی 

یعنی ماهی یه کیلو کم کردی 

کم نیست ؟

برو تاپیک اول من توضیح دادم درموردش من باهاش تو ۳ماه ۱۲کیلو کم کردم بدون بازگشت الان هم نهارمم میخور ...

چه جالب 

صبحانه و شام چقدر میخوری 

بله مدفوع صفته دهان تون بومیده دندان زرددرکل گفتی باغذامثل برنج وماکارونی نون میخوری حذف کن نون وازو ...

نون کم میخورم اونم لواش 

جسارته ولی روزی سه بار خیلی کم کسی دفع داشته باشه دیگه اوجش روزی یه بار 

نون کم میخورم اونم لواش  جسارته ولی روزی سه بار خیلی کم کسی دفع داشته باشه دیگه اوجش روزی یه ب ...

لواش دیرهضم میشه دوم اینکه یهویی خالی بشی نه به دفعات سرموقع زمانی که ببخشیددوهردفعه که خالی  شدی انگشت  اگه کامل خالی بشه داخل م ق دمیره ببخشیدواضح گفتم که اگه کسی چنین مشکلی داره اوکی بشه