2777
2789
جانم

سلام ببخشید من دانشجو دبیری پسر هستم محل خدمتم عسلویه هست خواستم ببینم برای شغل دوم داخل عسلویه چه چیزی بهتر هست؟که علاوه بر معلمی اونجا رونق داسته باسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشید من دانشجو دبیری هستم محل خدمتم عسلویه هست خواستم ببینم برای شغل دوم داخل عسلویه چه چیزی ...

باس بزنی تو کار ته لنجی😁😂

ولی خب میتونی کلاس خصوصی بزاری

یا چون اصولا اونجاها لوازم آرایشی خارجی اصل گیر میاد میتونی به قیمت همکاری بگیری پیج بزنی

باس بزنی تو کار ته لنجی😁😂 ولی خب میتونی کلاس خصوصی بزاری یا چون اصولا اونجاها لوازم آرایشی خارجی ...

میشه بیشتر توضیح بدید ؟

والا میگن کلاس خصوصی کنکوری داخل عسلویه جواب نمیده

باس بزنی تو کار ته لنجی😁😂 ولی خب میتونی کلاس خصوصی بزاری یا چون اصولا اونجاها لوازم آرایشی خارجی ...

کلینیک زدن چی؟مثلا برم ی رشته پیزاپزشکی بخونم بعدش کلینیک پزشکی بزنم

میشه بیشتر توضیح بدید ؟ والا میگن کلاس خصوصی کنکوری داخل عسلویه جواب نمیده

کلاس تقویتی از دانش آموزای خودتون شروع کنید قشنگم

نخل تقی و اینا خیلی لوازم آرایشی دارن مثلا یکیش الارو

مبتونید باهاشون صحبت کنید اجناسو چه تک بخوایید چه تعداد بالا به قیمت عمده بهتون بدن خودشونم معلمن باهاتون راه میان فکر کنم‌پیج هم دارن تو اینستا اگه اشتباه نکنم الارو به انگلیسی بنویس یا اینکه فارسی بنویس فکر کنم خودش بالا بیاد

کلاس تقویتی از دانش آموزای خودتون شروع کنید قشنگم نخل تقی و اینا خیلی لوازم آرایشی دارن مثلا یکیش ا ...

اجناس خارجی اونجا زیاد میان درسته با قیمت پایین تر درسته؟