2777
2789
عنوان

نا مادری

253 بازدید | 14 پست

چجوریه؟

خوبه یا بد؟

برای بچه هایی که کوچک هستن و مادرشون فوت کرده، میتونه تا حدی خلاهاشونو جبران کنه؟ (به فرض اینکه فعلا در ظاهر خوب باشه)

ممکنه بچه ها بهش وابسته بشن و دیگه اینقدر درد بی مادری نکشن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مطلبی بگم فقط به طرفش نگاه می‌کنه خودش چه جور آدمی باشه همین .من خودم شوهرم از خانم سابقش بچه داره ولی من نمیتونم بپذیرمش چون بمن گفتن اصلا نیست و نمیاد دروغ گفتن .....حالا شماازاول با صداقت برید جلو دوم اینکه در موقع خانم خیلی تحقیق کنید عصبی نباشه تیروئید نداشته باشه بدجنس نباشه گذشته ی بدی نداشته باشه خسیس دست بزن نداشته باشه عاشق بچه باشه بچه ها رو بپزیره چه خوب که خودش بچه داشته باشه اززندگی قبلش

یه مطلبی بگم فقط به طرفش نگاه می‌کنه خودش چه جور آدمی باشه همین .من خودم شوهرم از خانم سابقش بچه دار ...

این خانم قبلا ازدواج نکرده و قبول کرده این بچه ها رو نگه داره.

آقا باهاش شرط کرده که بچه ها حتما باید با اینا زندگی کنن و خانم قبول کرده

نهایتا بچه ها آخر هفته برن خونه مادرجونشون (مادر مادرشون)

ما یه فامیل داریم دخترش ۳ سالش بود مامانه بر اثر کرونا فوت کرد باباهه بعد یک سال ازدواج کرد خانم دومش خیلی زرنگه هم تونست بابای بچه رو عاشق خودش کنه هم خود بچه رو تو یک سال فقط😅البته قلب مهربونی داره واقعا و اصلا تو کارش دو رویی نیس از ته قلبش شوهر و دختر خونده اش دوست داره با کلی مخالفت اطرافیان با این آقا ازدواج کرد الان یه دختر هم خودش داره ولی هیچ تفاوتی بین دخترش و دختر خونده اش نمیزاره اینو قشنگ تو روابط بین اونا مشخصه بستگی به قلب آدما داره اگه واقعا عاشق باشن همه چی امکان داره