2777
2789
عنوان

درد و دل 🙂❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 23 پست
انقدر خوندم انقدر نذرونیاز کردم دیگه به هیچی اعتقاد ندارم

شاید این بدترین پیشنهادی باشه گه میرم اگه واقعا نمی‌تونید و خب به هیچ جایی نمی‌رسید جدا بشید به خودتون ارزش قائل باشید بعضی از افراد طی مشکلاتی یهو رفتارشون عوض میشه که قابل حل کردنه ولی بعضی ها نه از اول این طوری بودن 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید این بدترین پیشنهادی باشه گه میرم اگه واقعا نمی‌تونید و خب به هیچ جایی نمی‌رسید جدا بشید به خودت ...

کو حمایتگر ؟کو پدر خوب ؟کو خانواده خوب؟

اگر اینارو داشتم که هیچ وقت با کسی که ادم حسابش نمیکنم ازدواج نمیکردم که

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
کو حمایتگر ؟کو پدر خوب ؟کو خانواده خوب؟ اگر اینارو داشتم که هیچ وقت با کسی که ادم حسابش نمیکنم ازدو ...

خیلی سخته ولی باید روی پای خودتون بایستید حرف زدنش راحته ولی سعی کنید کار کنید حتی تو خونه خیاطی یا نمیدونم هر چیزی 

برین دادگاه درخواست طلاق بدین اگرم پدرتون تا این حده میتونید بگین جایی برای موندن ندارم د خودشون بهتون جا میدن حالا بهزیستی یا هر جایی

فقط خودتون رو خلاص کنید از دست این بشر 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

چشم😂

دسته گلت درد نکنه آجی جووون خواستی حتی کپی کن تو تاپیک آینده هم بگو 

یکم کسخله و ناامیده 

من هر چی بهش میگم نمیفهمه گفتم شاید جمع باشع حرف یکی رو بفهمه

متاهل و عاشق زندگی و پسرم 
دسته گلت درد نکنه آجی جووون خواستی حتی کپی کن تو تاپیک آینده هم بگو  یکم کسخله و ناامیده  ...

چشم عزیزم حتما 

متاسفانه این روزا هیچکس امیدی به زندگی نداره ولی بلخره باید زندگی رو زندگی کرد 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️