2777
2789
عنوان

درد و دل 🙂❤️

243 بازدید | 23 پست

سلام قشنگا میتونید اینجا هر چیزی که شما رو آزار میده و قلبتون رو به درد آورده رو بگین میدونم خیلی از ماها جایی رو نداریم که باهاشون درد و دل کنیم چون می‌ترسیم از قضاوت شدن و درک نکردن بلخره ماها آدمیم دیگه دل داریم چه خوبی هایی که در حق دیگران کردیم و بعد مثل دستمال کاغذی پرت شدیم دلم میخواهد دنیا پاک کنی دست من بده تا تمام بدی ها ناپاکی ها و زشتی ها را پاک کنم و با مداد رنگی خوشبختی آرامش و خنده بکشم کاش میشد آدم ها تاوان کارهایی که با زندگی دیگران را میکنند بدهند 

دلم میخواهد چند سال بعد وقتی جای بالاتری ایستادیم آنگاه کسانی که شمارا می آزردند و باهاتون بد تا میکردن پشیمان شده به سمت شما بیایند آن گاه شما هستید که آن ها را پس می‌زنید و غم بر همیشه بر قلب‌شان جاودانه خواهد بود همانطور که شما را آزردند 

هر دردودل هر نصیحتی هر صحبتی هر حرفی دارید اینجا بگید ❤️

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اهل درد و دل نیستم  هیچوقتم دوس نداشتم مجازی از مشکلاتم بگم..🤷🏻‍♀️👩🏻‍🦯

متاسفانه باید بگم کار خوبی میکنید ولی بعضی چیز ها واقعا قلب آدم رو نابود میکنه شده حتی مغلطه ای گفتن یکم سبک میشی

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

به زور و فرار از مشکلات خانه پدری با کسی ازدواج کردم که دوستش نداشتم و اونم فقط بخاطر نیاز جنسی بامن ازدواج کرد.۱۱سال از ازدواجمون میگذره بااین وجود بازم تلاش کردم دوسش داشته باشم ورابطه رو بهتر کنم اما اون شعور و درک نداره محبت نداره بهم..خسته ام ازش دلم میخاد تو زندگیم نباشه ازش متنفرم بیزارم ازش هیچ راهی ندارم ....مردی که به زنش محبت نداره میزاره همه ظلمش کنن دلش بشکنن الهی خدا ازش نگذره...از خدا گله دارم کاش حداقل خودم میمردم💔💔💔😭😭😭

هیچ وقت کسی رو قضاوت نکنید اگر بدترین کارهارو هم کرده باشه شما توی تک تک لحظه های زندگی اون شخص نبودید

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
به زور و فرار از مشکلات خانه پدری با کسی ازدواج کردم که دوستش نداشتم و اونم فقط بخاطر نیاز جنسی بامن ...

آخیلی عزیزم انشالله مشکلتون حل میشه حدیث کسا شنیدم ۴۰ روز نیت کنین و بخونین هر مشکلی داشته باشید گره اش باز میشه 

همیشه ترسیدم و میترسم از ازدواج که ازدواج کنم و گیر یه آدم بد اخلاق بیفتم متاسفانه طی مشکلاتی خیلی ادن حساس و زود رنجی شدم .

از فرار از خانه کا مشکلات زیادی داره و نمی‌تونید تحمل کنید تن به ازدواج ندید هیچ موقع من اینو از صمیم قلب درک میکنم 

انشالله خوشبخترین باشید 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

آخیلی عزیزم انشالله مشکلتون حل میشه حدیث کسا شنیدم ۴۰ روز نیت کنین و بخونین هر مشکلی داشته باشید گره ...

انقدر خوندم انقدر نذرونیاز کردم دیگه به هیچی اعتقاد ندارم

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.