2777
2789
عنوان

گرمههه🥵

74 بازدید | 8 پست

بچه ها الان ما سفر هستیم ،هوا گرمه ،🤒می‌خوایم بریم چالوس .کسایی که دارن میرن سفر درک میکنن😣 ترافیک هستش همه مون حوصله مون سر رفته راهکار بدید 😮‍💨

خیلی قشنگه ، دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟«گنج »«جنگ» میشود ،«درمان » «نامرد» میشود و «قهقهه» «هق هق»!!! ولی «دزد » همان «دزد» است «درد » همان «درد »است و «گرگ » همان «گرگ»... آری نمی‌دانم چرا «من» «نم»  زده است ، «راه» گویی «هار » شده ، و «روز »به «زور » میگذرد، «اشنا» را جز در «انشا » نمی‌بینی و چه «سرد» است این «درس » زندگی ، اینجاست که «مرگ» برایم «گرم » میشود و چرا که «درد » همان «درد » است :)

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از طرف تهران دارین میرین درسته  راه باریک

تکیه بردیوار کردم خاک بر پشتم نشست دوستی باهرکه کردم عاقبت قلبم شکست آنقد رنجی که دنیا بر دل ما می‌کند بردل هرکس کند او ترکه دنیا میکند
یعنی ،شمال اینقد گرمه الان 

ما هنوز نرسیدیم ،تو راه جاده ایم از هر طرف بسته است😣

خیلی قشنگه ، دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟«گنج »«جنگ» میشود ،«درمان » «نامرد» میشود و «قهقهه» «هق هق»!!! ولی «دزد » همان «دزد» است «درد » همان «درد »است و «گرگ » همان «گرگ»... آری نمی‌دانم چرا «من» «نم»  زده است ، «راه» گویی «هار » شده ، و «روز »به «زور » میگذرد، «اشنا» را جز در «انشا » نمی‌بینی و چه «سرد» است این «درس » زندگی ، اینجاست که «مرگ» برایم «گرم » میشود و چرا که «درد » همان «درد » است :)

بیشتر ببینید
از طرف تهران دارین میرین درسته  راه باریک

اره درسته🤒

بیشتر ببینید
من سردمه😂😔

واقعا ؟کجایی؟

بیشتر ببینید

خیلی شلوغه اونجا کسل کننده هست 

تکیه بردیوار کردم خاک بر پشتم نشست دوستی باهرکه کردم عاقبت قلبم شکست آنقد رنجی که دنیا بر دل ما می‌کند بردل هرکس کند او ترکه دنیا میکند