2777
2789
عنوان

دردت به جونم

407 بازدید | 7 پست

بیدار شدی صبحونه بخوری هااااااا

هرروز باید بهت بگم

دردت به عمرم کی قراره ببخشیم اصلا چیکار کنم که ببخشیم هیچکی باورش نمیشد تویی که برام جون میدادی اینجوری بشی

کاش ایندفعه هم مثل همیشه نمیرفتی

حالت خوبه؟؟زندگیم دلم واسه بغلت یه ذره شده من چجوری بیام تو اون شهر قدم بزنم هرجا رو که برم یادت میفتم😭😭میدونی هیچی رو فراموش نمیکنم 

یادته روزی که دستبند رو گم کردم دوتایی کلی مسیر برگشتیم تا بالاخره پیداش کردیم میگفتی بازم برات میگیرم ناراحت نباش

گفتم این اولین هدیه ای که برام گرفتی واسه همین ارزشمنده

الان خودت رو گم کردم کجا بیام که پیدات کنم😭😭مسیر رسیدن به قلبت رو گم کردم😭😭😭😭دردت به قلبم بازم بیا بگو ناراحت نباش گریه نکن

من بدون تو آواره ترینم تو اون شهر خودتم خوب میدونیا

دور چشمای قشنگت بگردم😭😭بیا واسه یبار منو ببخش

نادم ترین آدم روی زمین منم کاش نمیگفتم بی تو راحتم به خدا الکی بود از رو عصبانیت بود ببخشم😭😭😭😭😭

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده

یه کلمه بهش پیام بده بهش احساساتتو بگو یا برو دم خونش هم خودتو خلاص کن هم اونو

لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه...‌.اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از دست تو

قشنگم اینجا مینویسم که قلبم آروم بشه تو واقعیت کسی رو ندارم

ببخش اگه تاپیکام میبینی

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
داستان مینویسی؟  یکمم خودتو دوست داشته باش

شاید خودمو دوست دارم که میخوام برگرده

از کجا میدونی