2777
2789
عنوان

خودکشی واقعا خیلی بده

247 بازدید | 10 پست

من دوران دبیرستانم یادم نیست چه دعوایی سر چه موضوعی ولی بحث و جدل خانوادگی شدید بود منم دیگ تاب نیاوردم به نیت اینکه خودمو خلاص کنم گفتم راحت میشم گرفتم چند بسته قرص که اصلا نمیدونم و مسکنی بودن خوردم درسته قرص خودکشی نبود ولی اونشب چون عدسی خوردم بعدش چند بسته قرص هم روش گفتم من دیگه بخوابم تموم شده ، یه خواب وحشتناک دیدم همون شب که خیلی بد بود یه جایی طوفانی بود و سنگ ها به طرفم پرتاب میشدن ولی بهم نمی‌خوردن از کنارم عبور می‌کردن من از یه میله به عنوان اهرم کمک گرفته بودم که این طوفان منو به طرف عقب پرتاب نکنه همون لحظه یه صدایی با یه غُرِشی بهم گفت فقط یک بار دیگه ... بعدش که از خواب پریدم تموم صورت و بدنم خیس عرق شده بود انقد ترسیده بودم که ضربان قلبم وای نمیستاد ، چیزی که متوجه شدم این بود که اگه دستم از اون میله رها میشد من الان دیگه تو این دنیا نبودم و اون صدای رعشه وحشتناکی که من تابحال تو عمرم نشنیده بودم از طرف و فرستاده خدا بود که یه بار دیگه بهم فرصت زندگی تو این دنیا رو داد ، یعنی اگه من دوباره به نیت خودکشی همچین کاری رو بکنم عمرا دیگه بخشیده بشم ... درسته بعضی وقتا از این زندگی خسته میشم ولی وقتی یاد اون موقع میفتم اصلا دیگ نمیتونم به خودکشی فکر کنم چون تاوان سنگینی داره متاسفانه... من خودم باور نداشتم تا این اتفاق برام افتاد ، پسر عمم هم حدود چند ماه پیش خودکشی کرد درسته ما زیاد رابطه خانوادگی باهاشون نداریم ، ولی براش فاتحه فرستادم و قران خوندم به نیتش میدونم بخشیده نمیشه اما کاش از عذابش کم بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خدا دوست داشته دعای کی بوده در حقت قبول شده بوده. 

آره متاسفانه روی پیشانی کسی که خود کشی میکنه حک میشه نا امید از رحمت خدا و خیلی مشکلات و عذاب داره. خدا ان شاء الله بهشون تخفیف بده و به خاطر جهلشون کمکشون کنه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
بیشتر بگو از این حرفا خوشم اومد ❤

نامیدی بدترین گناهه،تاخدایی به این مهربونی هست چراناامیدی وخودکشی؟!!

برنامه زندگی پس اززندگی روحتماببین

قسمت دیشبش میگفت اون دنیادیده همه درآغوش خداییم😍

ودرقسمت های قبلش هم گاهی ازگناه وعذاب های خودکشی گفتن

وخدایی که بشددددت کافیست❣