2777
2789

تا دو سه ساعت بعدش خوابم نمیبره از اونطرف هم عادت ندارم تا دیروقت خواب بمونم صبح ها...... بخاطر همین همیشه نمازم قضا میشد ولی این ماه رمضونی خدا رو شکر فقط یبار  قضا شد ولی موندم چه کنم با این مشکلم از خواب دیگه لذت نمیبرم

ادم باید 4 صب بیدار بشه با نشاط چای بذاره شبم هشت بخوابه

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

از طرف خدا عذرخواهی میکنم....

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
2804

میشه شبا زودتر بخوابی مثلا ۱۰/۵ تا ۳/۵ صبح

بعد سحر یه دو ساعتم بذار بعدازظهر بخواب 

من خودمم بعد بیدار شدن برای نماز صبح خوابم نمیبرد و‌بد خواب میشدم میشه بیدار بمونی جاش بعد ازظهر بخوابی زبون روزه هم هستی خوبه یه دو سه ساعتی بخوابی طول روز

2805
2801