2777
2789
عنوان

عکسم با لنز یا بدون لنز ؟

150 بازدید | 16 پست

یبار دیگم ابن تاپیکو زدم ولی چون خواب ندارم حوصلم سر رفته دوباره میزنم 😂 کدمنم مطمئن شم ..

میزارم بگید با لنز بهترم یا بدون لنز ...و اینکه آیا الان هر نیست که لنز بزارم ؟؟

اری بز

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دو

لنزت زیاد طبیعی نیست اگه بود با لنز بهتر می بودی

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
هر دو لنزت زیاد طبیعی نیست اگه بود با لنز بهتر می بودی

اره لنزم طبیعی نیست ...ولی دیگه پول لنز طبیعیم ندارم 😂ولی موندم الان که جایی مبرم لنز بزارم با نه ...مسخره نکنم😬