atelophobia مدیر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 750 عنوان کیا بیدارن | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 33 پست خابم نمیبره 🥲 1403/01/07 | 03:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atelophobia مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 750 شب از هجوم خیالت، نمی برد خوابم.... اخ اخ کنم هرشب دعایی کز دلم بیرون رود مهرتولی آهسته میگویم الهی بی اثر باشد
هعییی_زندگیی_ عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 979 مبشه حداقل مشکلات قابل درک باشن؟؟؟ 🥲🥲🥲💔 آخَر بِدَمَد صُبح اُمید اَز شَب مَن🌱☁️:)
atelophobia مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 750 مبشه حداقل مشکلات قابل درک باشن؟؟؟ اگه قابل درک بود ک قابل حل بود
وکیل_یار_اول عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4259 اخ اخ کنم هرشب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ولی آهسته میگویم الهی بی اثر باشد وجودی دارم از مهرت گدازانوجودم رفت و مهرت همچنان هست#سعدی جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
ناشناس۰1 عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 204 اگه قابل درک بود ک قابل حل بود مبشه مشکلات منو بشوید ببینی اینا مسخره نیستن؟من قلبم داره له میشه
atelophobia مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 750 وجودی دارم از مهرت گدازان وجودم رفت و مهرت همچنان هست #سعدی تمام شب تو را دیدم که همچون ماه میتابیمن از فکر تو بیدارم تو از فکر که میخوابی؟
atelophobia مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 750 مبشه مشکلات منو بشوید ببینی اینا مسخره نیستن؟من قلبم داره له میشه چکار کنم جانم ؟🥲💔
وکیل_یار_اول عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4259 تمام شب تو را دیدم که همچون ماه میتابی من از فکر تو بیدارم تو از فکر که میخوابی؟ چندی ست کز فراغت، شب ها ز غصه تا صبحخوابم نرفته در چشم، چشمم ندیده خوابی#ترکی_شیرازی🥲 جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
atelophobia مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 750 چندی ست کز فراغت، شب ها ز غصه تا صبح خوابم نرفته در چشم، چشمم ندیده خوابی #ترکی_شیرازی 🥲 من دعاگوی توام هرشب و شب میدانددل ما قبل تو اینقدر مناجات نداشت🙃
وکیل_یار_اول عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4259 من دعاگوی توام هرشب و شب میداند دل ما قبل تو انقدر مناجات نداشت🙃 از آن روزی که فهمیدم نماز صبح میخوانیاتاقم پر شد از تسبیح و توضیح المسائل هالاادری🌿 جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
atelophobia مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 750 از آن روزی که فهمیدم نماز صبح میخوانی اتاقم پر شد از تسبیح و توضیح المسائل ها لاادری 🌿 دکترم گفت که در کمپ بمان ترکش کن ماندم و نعشه چشمانِ خمارش گشتم
وکیل_یار_اول عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4259 دکترم گفت که در کمپ بمان ترکش کن ماندم و نعشه چشمانِ خمارش گشتم ای که میگویی طبیب قلبهای عاشقیکاش دردم را نیفزایی، مداوا پیشکش جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
atelophobia مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 750 ای که میگویی طبیب قلبهای عاشقی کاش دردم را نیفزایی، مداوا پیشکش بارها افطار ِخود را قبل ِموعد خوردهام ، بس که از زیباییات اللهاکبر گفته اند .
وکیل_یار_اول عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4259 تبدیل شد به تاپیک شعر 🥲😂😂 عذرمیخوام.🙏🌿🌸 جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞