مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دوس دارم کلا دوس دارم خمه دوس داشته باشم هنه هم من باهامم دشمنی پیکنن من ساده باز خوبی میکنم اهل بدی نیستم ،کاش همه باهم خوب بودن
برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
منم دوس دارم کلا دوس دارم خمه دوس داشته باشم هنه هم من باهامم دشمنی پیکنن من ساده باز خوبی میکنم اهل ...
عزیزم اره کاش ذات همه پاک بود🥲
برای من خوب نیس از قبل عید مریضم هیچ جا نرفتم هیچکس رو ندیدم لباس عید هم نخریدم عیدی هم نگرفتم خواه ...
الهی بگردم ... ایشالا وضعیت بهتر میشه
ایشالا عید فطر به خوشی
اخرین عیدمون که نیست مهم اینکه سالت خوش باشه🩷