2821
2789
عنوان

حالم گرفتس:))

88 بازدید | 7 پست

چقدر بعضی حرفا عجیب دل ادمو میشکنن

چقدر آدما راحت میتونن دلتو بشکونن و بهت حس ناکافی بودن بدن :)))

کاش یاد بگیریم دل نشکونیم

راجب هرچیزی نظر ندیم 

حرفامون سنجیده و فکر کرده بزنیم

احساس ناکافی بودن به بقیه القا نکنیم

واقعا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حرف مردم واقعا مهم نیست چیزی که دیر یا زود بهش پی مبیری

تنها چیزی که حقیقته و مهمه اعمال و رفتار خوب و مناسب هست که تو باید برایش در مقابل خدا پاسخگو باشی.

به دنبال رضای خدا که پایدار هس باش نه احساسات مردم که گذرا و ناپایدارند

La

کاش قوی بشیم و حرف دیگران رو نادیده بگیریم  چون اونی که روش تسلط داری خودته نه هفت میلیارد آدم ...

آدم هرچقدرم قوی باشه گاهی اوقات کم میاره در برابر حرفای دیگران و روی ضمیر ناخوداگاه تاثیر دارن🥲

آدم هرچقدرم قوی باشه گاهی اوقات کم میاره در برابر حرفای دیگران و روی ضمیر ناخوداگاه تاثیر دارن🥲

پس به اندازه کافی قوی نشده 

واقعا واقعا حرف دیگران حتی پدر مادر باد هواس بااااد هوا 

شـوخـی زیـاد مـیـکـنـم

اگر ببینه کارش بد بوده از خودش ناراحت میشه اگه ببینه خوب بوده برای خودش خوشحال میشه و در این راه به نظر مردم اهمیت نمیده

La

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز