2777
2789
عنوان

حمله پانیک

125 بازدید | 15 پست

موقع پانیک چه کاری واسه آروم شدن میکنید جواب  گرفتین؟

من دوماه پیش بعد از ی حمله دکتر قرص داد بهتر بودم گفت دوباره بیا ک خورد ب اسفند ک کارم زیاد بود و قرصم تموم شد و قطع کردم بعد مریض بودم چند روز گلودرد داشتم  الان دو شب سرفه خشک میکنم اخه من یکساله هر موقع مریض شدم سرفه خلطی میکنم ببخشید  ک خلط سبز میاد هر دفعه با کلی دارو بزور خوب میشه   یدفعه امروز حس کردم نکنه مریضی بدی باشه بی حوصله و استرس شدید دارم انقد ک تا میام بخوابم میپره بدنم همش میگم نکنه بمیرم صبح شوهرمم میره سر کار بچه هام چی

با اینکه قرصم خوردم اما بهتر نشدم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کلیپ خنده دار عکس خنده دار ببین

اخبار گوش نده فیلم ترسناک نبین حتی یکبار

قهوه ممنوع اسپرسو مممممنوععععع

به خودت بگو کسی با حمله پانیک نمرده منم نمیمیرم

من چند روز پیش تو مسافرت تو جاده حمله بهم دست داد خیلی بد بود خیلی

مجبور بودم صبر کنم تا بگذره

.
کلیپ خنده دار عکس خنده دار ببین اخبار گوش نده فیلم ترسناک نبین حتی یکبار قهوه ممنوع اسپرسو مممممنو ...

خب مگه اینطور نیست که آدم می‌ترسه از اینکه از بیماری بمیره؟ پانیک که مرگ نداره

کلیپ خنده دار عکس خنده دار ببین اخبار گوش نده فیلم ترسناک نبین حتی یکبار قهوه ممنوع اسپرسو مممممنو ...

اخه واسه من تموم نمیشه از بعدازظهر حالم بده الانم ک همه خوابن نگرانیم صدبرابر شده

خب مگه اینطور نیست که آدم می‌ترسه از اینکه از بیماری بمیره؟ پانیک که مرگ نداره

نه وقتی استرس شدید بهت دست میده دستو پات بی حس میشه نفس قطع میشه عرق میکنی یه حالت مرگ بهت دست میده 

فکر میکنی الانه که میمیری ولی نمیمیری

.
شما فقط دارو درمانی انجام میدید ؟

بله مشاوره هارو قبول ندارم یعنی رفتم چندین بار اما یدونه ک ب فکر جیبشون نباشن تاحالا ندیدم

الان همین روانپزشک خودم واسه ۷ دقیقه حرف زدن ازم ۳۰۰ گرفت اونم آنلاین بود چون نمیتونستم برم اونم دوماه پیش

اخه واسه من تموم نمیشه از بعدازظهر حالم بده الانم ک همه خوابن نگرانیم صدبرابر شده

چشماتو ببیند یه کیسه کرمی تصور کن 

همه خبرهای بد استرسا رو جمع کن بریز توش درشو محکم ببند

حالا به چیزای خوب فکر کن

.