2777
2789
عنوان

مه مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 16755 بازدید | 153 پست
من قبل اینکه کرونا بگیرم قرص ضد استرس می‌خوردم الان هم میخورم مه مغزی مون متفاوته علتش

باور کن همش. استرس و اضطراب این موردو حل کنی با دارو خوب میشی و مورد دیگه پیاده روی هم خوبه سعی کن روزی نیم ساعت پیاده روی کنی

عزیزم هنوز حل نکردم ولی دارم راه حل پیذا میکنم درخواست قبول کن

میشه مجدد درخواست بدی عزیز جان من تازه بعد جندوقت اومدم سایت

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چون بعد کرونا اینطور شدم درمان نداره به شانسه خوب شدن ، اره فقط تو این یه سالی که گذشت همه چی عین ...

عزیزم من اینطوری بودم چن سال تحمل کردم ولی رفتم پیش متخصص مغزواعصاب ب اصرار خودم نوار مغز گرفت 

متوجه شد تشنج نشون میده 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من بعد کرونا گرفتم این حسو؟ الان خوب شدی ؟

الان خوبم بله 

اره منم بعد کرونااون زمان اونط ری شده بوده بودم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چقدر طول کشید خوب شدین

گفتم عزیزم قرص جینگو بی ضد ۶ ماه خوردم خوب شدم الان حافظم از کل خانوادم حتی شوهرم ک دیگه تک بود توخانواده بهترم 

توروخدا چطوری بود علایمتون ؟دارو هنوزم میخورید؟

عزیزم مشکلت چیه چطوری شروع شد 

من حس گیجی داشتم انگار جدا میشم از بقیه افت فشار میگرفتم میرفتم بیرون حالت استرس گاهی دست میداذ بهم تنگی نفس ضربان قلب دلشوره چیزی که نمیشد تحمل کنم منگی یا همون مه مغزی بود، دارو که شروع کردم فورا قطع شد ولی دارو بستگی به شرایط بیمار داره که دارو خوب کنه یا مجبور بشه بیشتر ادامه بده در کل اگر از اضطراب و افسردگی‌ باشه صد در صد خوب شدن داره حالا با هر روشی که موثر باشه برای بیمار

من خودم حال بدم با دارو کنترل میشه ولی خسته شدم از دارو میخام برم rtms کنم چون هم چاق کرده هم میل جنسی و میگیره .

اینم اضافه کنم دو سال پیش کرونا گرفتم مه مغزی از کرونا هم دارم که با هیچی خوب نمیشه ولی مه مغزی استرسم کلا نمیشد تحمل کرد انگار خوابت میاد همیشه 

عزیزم مشکلت چیه چطوری شروع شد من حس گیجی داشتم انگار جدا میشم از بقیه افت فشار میگرفتم میرفتم بیرون ...

من از سرگیجه ای شروع شد مثل افت فشار بود اما فشارم نرمال بود....الان بیشتر حس میکنم داخل سرم هر سری یه جاش سفت وشل میشه .حس منگی دارم میرم داخل فروشگاه یا جایی شلوغ احساس میکنم روی آب شناورم سرم سبک سنگین میشه وپاهام انگار جون ندارن احساس میکنم هر لحظه میفتم‌.اما نمیفتم ....دلشوره بی‌قراری میگیرم....سرم درد میگیره اینجور میشم