2777
2789
عنوان

بحاطر بچه خودمو خورد کردم😔

1132 بازدید | 67 پست

من و شوهرم هردو آدم حرصی و عصبانی‌ای هستیم. هرسری تو دعوا کلی ب هم فحش میدیم همه چیو بهم میریزیم....

این سری هم همینطور... بعد شوهرم پریشب گفت دیگه تمومه. طلاق. ینی از اون شب نگامم نمیکرد فقط طلاق و طلاق

منم مردم و زنده شدم هرچی میگفتم میگفت دیگه برام ارزش نداری...

دیگه امروز گف فردا حتما میرم طلاق بدم. مطمئن بودم میره ولی هرکار کردم قیافه بچم از جلو چشمم کنار نرفت ک قراره تو این هیاهو بزرگ شه.. و چقد آسیب میبینه اگه واقعا طلاق بگیریم...

منم برای چندمین بار خودمو کوچیک کردم رفتم گفتم ۱ماه ب هردومون فرصت بدیم برای آخرین بار و اگه دعوا راه افتاد من کنترل میکنم که به جاهای حساس نکشه و همونجا تموم شه. ولی توام سو استفاده نکن. اولش قبول نکرد ولی انقد گفتم دیگه قبول کرد.  من بهش گفتم توام باید با من خوب باشی ن اینکه سو استفاده کنی..‌حالا اولا نمیدونم کار درست کردم یا نه... ثانیا واقعا داغونم قراره چی بشه...

نمیدونم کارم درست بود یا نه... ما وقتی باهم خوبیم واقعا خوبیم ب این دلیل دلم نیومد بخاطر بچم طلاق بگیریم اگه کلا ب درد نخور بود احتمالا راضی میشدم

کارم درست بود؟

کارت درست بود

تو دعوا حرمتارو نشکن به جای عصبانیت سعی کن همسرتم اروم کنی ک کار ب اینجا نکسه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت درست بود تو دعوا حرمتارو نشکن به جای عصبانیت سعی کن همسرتم اروم کنی ک کار ب اینجا نکسه

حالا میخام سعیمو کنم واقعا. این سری بچم دلیل محکمیه. بخاطر اون شده باید بتونم

ولی خیلی تحقیر شدم 😔 الان حسم ب همسرم ی حس تنفره نمیدونم..

شاید خیلیا بگن طلاق بگیر ولی من میگم کار خوبی کردی...تو  دعوا ک حلوا خیرات نمیکنن‌‌‌‌‌‌.....ولی سعی کن صبور باشی و آرامش خودتو حفظ کنی.....ی کم ناز کن....من مادرشوهرم همیشه تو دعوا سکوت میکنه بعدش باید ببینی ک پدر شوهرم چطور نازشو میکشه....من دارم سعی میکنم الگو برداری کنم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

سعی کنید با هم خوب باشید و کمتر دعوا کنید، چون اگه همش دعوا و توهین باشه تو خونه، فضا مسموم و آلوده هستش ، و فکر کنم جدایی خیلی بهتره تا خونه ای که همیشه توش دعوا و توهینه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
دعواهاتون سر چیاست؟ بعضی وقتا واقعا دعواها سطحیه وپوج ولی گاهی اوقات عمقیه

اوایل ازدواج دعواهامون عمیق بود. دلیل داشت 

ولی خب چندسالیه هیچی... فقط بخاطر لج و لجبازی. که حرف من بشه یا اون... مثلا اون با لحن تند ی چی میگه بعد من میگم چ طرز حرف زدنه اون میگه درست رفتار کن اینطور نگم منم میگم من هرجور رفتار کنم حق نداری اون لحنو داشته باشی و ادامه.... دعوای شدید... درواقع هیچ قضیه جدی‌ای وجود نداره حز بلد نبودن کنترل خشم

معمولا سر چه مسائلی دعوا میکنید؟ همین الان تو ارامش حلش کنید یا اصلا درموردشون بحث نکنید

اوایل ازدواج دعواهامون عمیق بود. دلیل داشت 

ولی خب چندسالیه هیچی... فقط بخاطر لج و لجبازی. که حرف من بشه یا اون... مثلا اون با لحن تند ی چی میگه بعد من میگم چ طرز حرف زدنه اون میگه درست رفتار کن اینطور نگم منم میگم من هرجور رفتار کنم حق نداری اون لحنو داشته باشی و ادامه.... دعوای شدید... درواقع هیچ قضیه جدی‌ای وجود نداره حز بلد نبودن کنترل خشم 

شاید خیلیا بگن طلاق بگیر ولی من میگم کار خوبی کردی...تو  دعوا ک حلوا خیرات نمیکنن‌‌‌‌‌‌.....ولی ...

خوش ب حالش 

من فک کنم سکوت هم کنم شوهرم ناز نکشه. بگه از اولم باید ساکت میشدی. چ میدونم

سعی کنید با هم خوب باشید و کمتر دعوا کنید، چون اگه همش دعوا و توهین باشه تو خونه، فضا مسموم و آلوده ...

فک کن تا ۱ساعت قبل دعوا چنان باهم میگفتیم میخندیدیم ک 

نمیشه ک هردعوا ب طلاق منجر شه. خب دعوا پیش میاد. ولی شوهرم میگه اصلا پیش نیاد

کارت درسته . البته نباید حرمتها بینتون شکسته میشد که متأسفانه شکسته شده.کم کم و به سختی دوباره  دیوار احترام و حرمت ها را با محبت و مدارا بسازید. لازم بود مشاوره برین .من امروز نیمی از مسیر آمل تا تهران را صلوات فرستادم تا آروم بشم و با همسرم بحث نکنم.البته گاهی گریه هم میکردم ولی جلوی خودمو گرفتم. همسرم هم دنبال بهونه بود هی میگفتم چیه چرا گریه می‌کنی و این حرفها ؟!باید ازم ممنون باشی ، جای تشکرته,؟! منم گفتم ممنونم ازت و مشکلی نیس و ناراحتیم برای اینه که دلم گرفته .کلا جلوی بحث و دعوا گرفته شد .چون هوا تاریک بود و بارانی ، ترسیدم دعوا بشه و خدانکرده سانحه ای پیش بیاد .عوضش شب بهش گفتم که کار صبحت اصلا خوب نبود و این حرفها