hmohana مدیر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 876 عنوان حس تنهایی | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 32 پست واقعا ناراحتم آدم هایی ک واسه من رو درجه اولن تو دوستی اصلا آدم حسابم نمیکنن. اشتباه زیاد داشتم امسال خیلی و کنار گذاشته شدم کلاناراحتم شدید نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑❄ 1403/01/07 | 00:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hmohana مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 876 الان خوبی توروخدا؟مهمونی وبیرون میری؟ آره هر روز نیست نزدیک دو سه ساله نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑❄
hmohana مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 876 چند وقت یکبار اینجور میشی تقریبا هفته ای یک بار هست حتما به مقدار مصرف کافئین هم خیلی مربوط میشه نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑❄
چیشدپس عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8361 تقریبا هفته ای یک بار هست حتما به مقدار مصرف کافئین هم خیلی مربوط میشه بعد چند مدت طول میکشه خوب بشی؟؟نسبت به اوایل بهتر نشدی؟؟میری داخل جمع و مهمونی اینا راحتی اذیت نیستی توروخدا؟
hmohana مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 876 بعد چند مدت طول میکشه خوب بشی؟؟نسبت به اوایل بهتر نشدی؟؟میری داخل جمع و مهمونی اینا راحتی اذیت نیست ... 😂 چرا ته هر جمله یه قسم دادیواقعا معلوم نمیکنه خوب شدنششلوغی اذیت کننده س چرا ولی خب کلا آدم شلوغی و مهمونی هم نیستم و این خودش باعث تخلیه انرژیم میشه و خب رو اینم تاثیر داره نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑❄
چیشدپس عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8361 😂 چرا ته هر جمله یه قسم دادی واقعا معلوم نمیکنه خوب شدنش شلوغی اذیت کننده س چرا و ... آها...چیکار کنم آخه همیشه اسم خدا رو زبونمه بخدا...دیگه عادت کردم .ببخشی
چیشدپس عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8361 😂 چرا ته هر جمله یه قسم دادی واقعا معلوم نمیکنه خوب شدنش شلوغی اذیت کننده س چرا و ... یعنی شلوغی میری خوب یا بد؟منظورتون نگرفتم
hmohana مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 876 یعنی شلوغی میری خوب یا بد؟منظورتون نگرفتم بده اذیت کنندس نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑❄
hmohana مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 876 ای خدا....میگن مال مایع گوشه..چند سالته؟ بله ممکنه از گوش باشه به دلیل اینکه گیرنده های تعادلی بدن تو بخش دهلیزی گوش هستن و با حرکت اون مایع درون گوش تحریک میشن و به مخچه اطلاعات میدن حالا اگر برای مایع مشکلی پیش بیاد طبیعیه ک تعادل بهم میریزه 18،19 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑❄
چیشدپس عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8361 بله ممکنه از گوش باشه به دلیل اینکه گیرنده های تعادلی بدن تو بخش دهلیزی گوش هستن و با حرکت او ... آی عزیزم سنی هم نداری....پس چطوری مدرسه و کلاس میری؟
چیشدپس عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8361 بله ممکنه از گوش باشه به دلیل اینکه گیرنده های تعادلی بدن تو بخش دهلیزی گوش هستن و با حرکت او ... دارو هیچی نمیخوری؟یا نخوردی
hmohana مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 876 آی عزیزم سنی هم نداری....پس چطوری مدرسه و کلاس میری؟ نمیرم قبل عیدو راه اومدن باهام الانم ک تعطیل اونقدر حاد نیست برامو البته میگم تشخیص دکتر میگرن بوده برام نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑❄
hmohana مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 876 دارو هیچی نمیخوری؟یا نخوردی چرا ولی یادم نیست یادمه یه سریاش ضد افسردگی بود فقط نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑❄
چیشدپس عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8361 نمیرم قبل عیدو راه اومدن باهام الانم ک تعطیل اونقدر حاد نیست برام و البته میگم تشخیص ... یعنی دوسه ساله مدرسه نرفتی؟