دیگه دوستم بهم گفت قضیه رو منم گفتم تو که شرایط منو میدونی قصد ازدواج ندارم گفت حالا بیا ببینش قبول نکن...اینا رفتن به عمومم گفتن اونم قبول کرده منم رفتم دیدم برعکس خوشم اومد ازس ولی از ازدواج گریزون بودم
دیگه دوستم بهم گفت قضیه رو منم گفتم تو که شرایط منو میدونی قصد ازدواج ندارم گفت حالا بیا ببینش قبول نکن...اینا رفتن به عمومم گفتن اونم قبول کرده منم رفتم دیدم برعکس خوشم اومد ازس ولی از ازدواج گریزون بودم
دیگه هیچی یک ماه تکمیل که از مکالمه مون گذشت گفت میام خواستگاری اومد خواستگاری داداشم باز فهمید که من باهاش رابطه داشتم باز مفصل کتک نوش جون کردم.......دیگه بعد سه چهار ماه عروسیمون گرفتیم شکر خدا خیلی راضی ام
تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی
استراحت تو لیست کارام نی
نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم
واینمیستم فعلاً پره مخزنم
صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت
تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر
دیگه هیچی یک ماه تکمیل که از مکالمه مون گذشت گفت میام خواستگاری اومد خواستگاری داداشم باز فهمید که من باهاش رابطه داشتم باز مفصل کتک نوش جون کردم.......دیگه بعد سه چهار ماه عروسیمون گرفتیم شکر خدا خیلی راضی ام
عزیزم😍😍😍😛
چه خوشحال شدم برات اول فک کردم از همون پسرداییت که بهش علاقه نداشتی حامله ای
پشت هر مرد موفقی یه زنی هست که از استرس و نگرانی داغون شده
× دُکی ×
@OfficialPersianTwitter
استراحت تو لیست کارام نی
خب خدا رو شکر چی میگن یه ضرب المثلی هستش که الان یادم نمیاد همونه داستان زندگیت آها الان یادم اومد پایان شب سیه سپید است
Ask yourself if what you're doing today is getting you closer to where you want to be tomorrow
استرس دارم پس فردا عشقم واسه اولين بار ميره چين قرارداد ببنده واسه شروع كارش همش فكر و خيال دارم
استراحت تو لیست کارام نی