2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرق قیمتش بابازارازاد چقدره؟

چه ماشینی؟؟

من کوییک اس ثبت نام کردم ۳۶۵ دادش امروز بیمه بدنه اش کردم گفت ۴۰۰ به بالا شده برای هزینه ی بیمه که طبق قیمت ماشین میگن.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

چه ماشینی؟؟ من کوییک اس ثبت نام کردم ۳۶۵ دادش امروز بیمه بدنه اش کردم گفت ۴۰۰ به بالا شده برای هزین ...

پس فرق قیمت آنچنانی نداره !ارزون ترین ماشین!واسه سرمایه گذاری میخواستم 

پس فرق قیمت آنچنانی نداره !ارزون ترین ماشین!واسه سرمایه گذاری میخواستم  

نه فرق زیادی ندارن اینم برای گول زدن مردم بود که ماشینای ۱۴۰۲ فروخته بشن دم عیدی.

اگه پارسال می خریدین خیلی بهتر بود قیمتا رو الان بردن بالا مثلاً فامیل ما پارسال با ۴۰۰ میلیون شاهین نوشته بعد امسال کوییک آر رو می داد ۴۰۰!!

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

نه فرق زیادی ندارن اینم برای گول زدن مردم بود که ماشینای ۱۴۰۲ فروخته بشن دم عیدی. اگه پارسال می خری ...

دقیقان همسان سازی کردن دیگه واسه خریدارسودی نداره قبل توهرماشن ۲۰۰ و۳۰۰تومن سودداشت

دقیقان همسان سازی کردن دیگه واسه خریدارسودی نداره قبل توهرماشن ۲۰۰ و۳۰۰تومن سودداشت

اگه تصمیم گرفتید چیزی برای سرمایه گذاری بخرید به منم بگید لطفا از مدیران خودرو یا کرمان موتور هم اطلاع دارید؟ یا همین سایپا و ایران خودرو بهتره؟

با حیوانات مهربون باش♥️