2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرق جاریم بو سگ و تاپاله میداد وقتی خونه باباش بود.عرق دوستم بو کوکو سبزی میداد🤣

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
این بوی ماهی گندیده میده🤣

همین بد بو ها یه پسر بگیر عاشقم گیرشون میاد😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

حالا من یه همکلاسی داشتم دوران مدرسه بوی سگ مرده میداد🤢.

حرفم که میزد که دیگه نگم برات از بوش🤮

همه از دستش فراری بودن یه روزی من ازش پرسیدم چیزی میزنی به خودت یه بوی خاصی داره؟🥹

با اعتماد به نفس گفت ما همیشه روغن هلو میزنیم( یه قوم خاصی بودن )

بعد من پرسیدم اشتباه نمیکنی این بو بوی هلو نیستاااااا.  😵‍💫گفت نه روغن هلو برای مو و بدن خوبه.

دیگه روم نشد بگم  مومن روغن هلو کجا بود ؟

این  بو گوه💩 میده گوووووه💩😐😑😅

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
سممم🤣🤣🤣🤣🤣

والا ...

من خودم هر وقت هلو ببینم جیغ میزنم در میرم...😁

شمام هر وقت هلو دیدین همکلاسی منو یاد کنید😅

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
واییی نگو🤣🤣 هنوزم دوستی باش

نه بابا من غلط بکنم.

فقط همکلاسی بود.

من الانم که یادش کردم حالت تهوع گریبانمو گرفته🤢