2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس به خدا بسپر تنها راه همینه عزیزم 

اونقدر مضلومم که حتی نمیتونم نفرین هم بکنم بدیش اینجاست که بچه های بیچاره هم شاهد بودن مخصوصا پسر کوچولوی مضلومم  دلم برای اونا میسوزه خدا می‌دونه اون لحظه طفلکیا چقدر ترسیدن اونام خسته شدن از دست ما همش میگم مامان توروخدا برو از خونه اینجوری بیشتر دلم می‌شکنه 

بچه ها فقط بگین چکار کنم نتونم بخوابم چون سرم خیلی درد می‌کنه بابت ضربه ای خوده

امشب وبخواب سردردت خوب میشه ولی ازفردا فکری بحال خودت بکن حتما .این زندگی نمیشه برات .یا برو پیش خانوادت یا زنگ بزن اورژانسی صدودهی جایی .حتما این کارو بکن شک نکن مظلوم باشی مثل من بعدا پشیمون میشی

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
خصوصی

من تازه عضو شدم واصلا از قوانین نینی سایت باخبر نیستم اینکه چجوری قفل کنم یا قفل روباز کنم یا صفحه جدید ایجاد کنم اصلا چیزی نمی‌دونم وخیلی هم به درد دل احتیاج دارم و اینکه منظورتون از خصوصی رو متوجه نشدم میشه درمورد نینی سایت توضیح بدین

[QUOTE=333195330]امشب وبخواب سردردت خوب میشه ولی ازفردا فکری بحال خودت بکن حتما .این زندگی نمیشه برات .یا برو پیش خان ...[/QUOTE من جایی ندارم برم در ضمن اگه صدور ده هم زنگ بزنم  هزار تا مکافات. هوووف   

[QUOTE=333195330]امشب وبخواب سردردت خوب میشه ولی ازفردا فکری بحال خودت بکن حتما .این زندگی نمیشه برات .یا برو پیش خان ...[ پشت سرم خیلی درد می‌کنه نمیتونم سذمو‌بزارم‌روبالش  همش میترسم خونریزی چیزی بکنم   دلم واسه بچه هام میسوزه واسه اینکه همچین مادر پدری دارن  دلم واسه پسر کوچولوی میسوزه خیلی ترسیده بود همش جیغ میزد. الآنم جدا رو‌مبل خوابیدم‌هی دم‌به دقیقه میاد بوسم می‌کنه و میگه مامان سرت درد نمیکنه منم از الکی میگم نه درد نمیکنه  دلم براش کبابه آخه خیلی مضلومه

[QUOTE=333195330]امشب وبخواب سردردت خوب میشه ولی ازفردا فکری بحال خودت بکن حتما .این زندگی نمیشه برات .یا برو پیش خان ...[/QUOTE  آخه میدونی تا دیروز واسم میکرد تا دیروز خودشو‌واسم می‌کشت ولی امروز سر موضوع لایک کردن خانوما  باهاش بحثم‌شد اونم دیوونه شد هیچوقت اینجوری نمی‌کرد 

[QUOTE=333195330]امشب وبخواب سردردت خوب میشه ولی ازفردا فکری بحال خودت بکن حتما .این زندگی نمیشه برا ...

شما کاری نداشته باش قبلا اینجوری بوده یانه این اصلا مهم نیست مهم اینه که همین یکبار هم حق دست بلند کردن برای شمارو نداشت اسیری گرفته مگه؟میتونست عاقلانه برات توضیح بده .کاری که گفتم وانجام بده موفق باشی.

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
شما کاری نداشته باش قبلا اینجوری بوده یانه این اصلا مهم نیست مهم اینه که همین یکبار هم حق دست بلند ک ...

خوب منم ازش توضیح خواستم هین مگه من به عنوان زنش حق ندارم بدونم چه غلطی داره می‌کنه باشه حتما این کارو میکنم ممنون

[QUOTE=333195330]امشب وبخواب سردردت خوب میشه ولی ازفردا فکری بحال خودت بکن حتما .این زندگی نمیشه برا ...

آبجی سردردم خوب میشه ولی زخم دلم هیچوقت خوب نمیشه نگاه مصلوم پسرم هیچوقت یادم نمیره 

جالب اینجاست وقتی شوهر خواهر خودش زنش رو کتک زده بود آقا مثل عقاب رفته بود سر وقت دامادشون  یکی نیست بگه بیشعور اگه اینقدر خواهرت برات عزیزه خوب چرا خودت دست روزنت باند می‌کنی