2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان😭😭😭

392 بازدید | 14 پست

تنها شانسم برای رهایی از این باتلاق فرهنگیان بود😭 وضعیتم داغونه

بعد الان میگن باید باز دهم و یازدهم هم بری امتحان نهایی بدی😭منکه دیپلم دارم انسانی دیگ چرا اینطوری😭

شرط سنیشم ک ۲۲ ساله ینی فقط دوبار شانس دارم😭😭😭

خدا لعنتشون کنهههه😭😭

عزیزم اروم باش دوبار که کم نیست 

انشالله کنکور اول قبول بشی 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال نه نکردم دارم میخونم برا کنکور ۱۴۰۴😭

برای 404 باید یازدهم و دوازدهم سابقه تحصیلی داشته باشین 

تازه هنوز 100 درصد معلوم نیس واقعا امسال برای دهم و یازدهم نهایی آزمون بگیرن یانه، اگرم بگیرن برای سال بعد شما فقط باید یازدهم رو ایجاد سابقه کنین و نمرات دوازدهمتون اگه خوب نباشه ترمیم بزنین 

فرهنگیان انقد حرص خوردن نداره خیلی بخاطر فرهنگیان خودتونو اذیت نکنيد که بعدا افسوس میخورین 

با تمرکز کامل سعی کنین تمام تلاش خودتونو بذارین ولی حرص نخورین که کار رو خراب میکنه، نتیجه رو  بسپارین ب خدا 

برای 404 باید یازدهم و دوازدهم سابقه تحصیلی داشته باشین  تازه هنوز 100 درصد معلوم نیس وا ...

سابقه یازدهم و دوازدهمم داغونه 

همه درسارو با تجدید بزور پاس کردم و تو ۲۰ سالگی تونسم دیپلم بگیرم💔

سابقه یازدهم و دوازدهمم داغونه  همه درسارو با تجدید بزور پاس کردم و تو ۲۰ سالگی تونسم دیپلم بگ ...

بازم جای نگرانی نیس 

فعلا دروستون رو تستی کار کنین و کم کم برای ترمیم نمرات دوازدهم توی خرداد خودتونو اماده کنین 

بعد اگه امسال برای یازدهم نهایی برگزار شد اونوقت سال بعد اونو ایجاد سابقه میکنین 

هعی ممنونماینم شانسه مضخرفه من تشکر ازتون

زنده باشین 

من بعنوان فارغ التحصیل فرهنگیان بهتون توصیه میکنم که تمام تلاشتونو بکنین و نتیجه رو بسپاری ب خدا 

ولی حتی یک ثانیه هم حرص اینکه فرهنگیان قبول بشم یا نشم رو نخورین چون واقعا ارزششو نداره