2777
2789
عنوان

شوهرم میگه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 75 پست
حس میکنم خدا داره امتحان سختی ازم میگیره 

منم تو امتحان مثل تو ام دقیقا با این تفاوت که همسرم اصرار به حجاب داره 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مدل لبنانی میبندم که برآمدگی س ی ن ه هم مشخص نباشه  بخاطر همین مسئله هم هست که زیر بار شال ...

من هم چادری هستم .زیر چادر هدشال و عبا میپوشم.هدشال رو جوری میبندم که کامل جلوی بدنم رو بپوشونه.اگر تنها مشکل با روسری هست میتونی این رو امتحان کنی🌿

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

حتما قدیمی روسری سر میکنید و زیباییتون رو میگیره ، از رنگهایی که بهتون میاد استفاده کنید و مدلهای مختلف ببندید روسریتونو ، کلیپس هم نزنید نهایت از این سنجاق ها یا سوزن ته گردهای مخصوص روسری بزنید طوری ک دیده هم نشه 

منم تو امتحان مثل تو ام دقیقا با این تفاوت که همسرم اصرار به حجاب داره 

به این فکر کن که خدا به دل همسرت انداخته که ازت همچین چیزی بخواد🥺این یعنی خدا خیلیییی دوستت داره و نمیخواد تو مسیر اشتباهی باشی.بنظرم فکر کن روی پیشنهاد همسرت 🥺🌹

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

به این فکر کن که خدا به دل همسرت انداخته که ازت همچین چیزی بخواد🥺این یعنی خدا خیلیییی دوستت داره و ...

من هنوز حجابم کامله اما گاهی مثل حجاب استایل ها لباس میپوشم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹